Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495999405

Samsung Galaxy A53 5G Gold Glam tok Feathers


Cikkszám: 5900495999405

Samsung Galaxy A53 5G Gold Glam tok Feathers


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A Gold Glam csillogó telefontokunk a luxus és a védelem tökéletes ötvözete, hogy stílusossá tegye készülékét. Ez a tok a divatot és a megbízhatóságot egyesíti, kifejezetten azoknak szól, akik szeretik kiemelni egyéniségüket és ragyogni szeretnének. Legyen szó ünnepi alkalmakról vagy mindennapi használatról, a Gold Glam mindig megóvja készülékét és lenyűgözi az embereket.

A flexibilis TPU anyaghasználat lehetővé teszi a tok tökéletes illeszkedését és a kényelmes kezelést. A tok védelmet nyújt a karcolásoktól, ütésektől és más mindennapi károktól. A TPU anyag rugalmas és tartós, így biztos lehet benne, hogy készüléke biztonságban van a tokban.

A csillogó hátlapi díszítés és fiatalos mintázat lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a toknak. Ez a díszítés ragyogó és elegáns, amely kiemeli stílusát és kreativitását. Legyen szó arany, ezüst vagy más színű csillogásról, a Gold Glam tok azonnal felhívja magára a figyelmet.

A Gold Glam tok kellő védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, hogy nyugodtan használhassa készülékét. Az erős anyag és a gondosan tervezett kialakítás biztosítja a készülékének teljes körű védelmét. Tartsa készülékét biztonságban és ragyogjon az elegáns Gold Glam tokkal.

Válassza a luxust és a védelmet a Gold Glam csillogó telefontokkal, és tegye készülékét még különlegesebbé. Ez a tok a stílus és a védelem tökéletes kombinációja, hogy kiemelje egyéniségét és megvédje készülékét a mindennapi használat során.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett