Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Samsung Galaxy A53 5G tokok
(Listázva 101 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 101 termékből

Samsung A53 5G tokok, gyors szállítással, saját raktárról, 1 munkanap alatt.

Miért jó választás egy Samsung Galaxy A53 tok?

A Samsung Galaxy A53 nem tartozik a dél-koreai gyártó csúcsmodelljei közé, de kiváló ár-érték aránya és szép megjelenése miatt nagyon kedvelt Magyarországon is. Az olcsóbb árazás az anyagválasztáson is tetten érhető, az előlapján használt Gorilla Glass 5 két generációval régebbi, mint a csúcsmodelleké, míg az okostelefon teste műanyagból készült.

A fentiek miatt ez a telefon még jobban ki van téve a fizikai sérüléseknek, így mindenképpen érdemes a hozzá tartozó Samsung Galaxy A53 tok beszerzése. Ez a védelem segíthet elkerülni az okostelefon tönkre menetelét vagy súlyos sérülését.

Honnan tudható, melyik a jó Galaxy A53 tok?

Ahogy a többi okostelefonnál, úgy a Galaxy A53 tokok esetében is többféle típus közül választhatunk. A szilikon tokok könnyűek, divatosak és már védik is a telefont. Komolyabb szintet jelentenek az ütésálló Samsung Galaxy A53 tokok, melyek egyedi kialakításuk miatt el tudják vezetni az erőhatásokat, hogy minél kevesebb jusson el a telefonhoz. Kiválóan alkalmasak arra, hogy a lehető legtöbbet megtegyünk a modern okostelefonunk védelme érdekében.

Léteznek flip Samsung tokok is, ezeknél egy behajtható előlap segítségével a Galaxy A53 kijelzőjét is letakarhatjuk. Ez segít a napi használat során kialakuló karcolások, a por és más szennyeződések megtapadása ellen. 

A SmartDiszkont kínálatában elérhető Samsung Galaxy A53 tok termékek raktáron vannak, aminek köszönhetően a megrendelést követően már 1-2 napon belül nálunk lehetnek. Elég csak kiválasztani a nekünk tetsző típust, majd bedobni a kosárba.

Az, hogy melyik tok tetszik nekünk, az teljesen a saját ízlésünk kérdése. A nagy kínálatban mindenféle szín, forma és mintázat megtalálható, ezért könnyen megtalálhatjuk a hozzánk passzoló tokot. A megrendelést követően pedig a Galaxy A53 tok védi is az okostelefont, míg dizájnja másnak is hirdeti az egyéniségünket.

A tájékozódást nagyban segíti, hogy a SmartDiszkont oldalán megvásárolható mobiltelefon tokok adatlapjai nagyméretű képekkel rendelkeznek. Ezekre csak elég rákattintani, hogy teljes méretben előbukkanjanak, így minden apró részlet megismerhető.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett