Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Laptop táska 17" méretben
(Listázva 1 db termék)

Rendezés
1 terméket néztél meg 1 termékből

Laptop táskák 17 colos laptopokhoz, gyors szállítással.

17” laptop táska, gyors kiszállítással

A laptopok közül a 17 colos kijelzővel rendelkező termékek még egy fokkal kényelmesebben használhatók, mint a legelterjedtebb 13-15 colos változatok. Egy ekkora LCD vagy LED felület azonban még sérülékenyebb, ezért különösen a szállításkor kell odafigyelnünk, miben tartjuk az eszközünket.

Szerencsére ma már könnyen hozzáférhető a 17 colos laptop táska, mely a SmartDiszkont webshopban is külön kategóriát kapott. Az itt található táskák gyors házhozszállítással vásárolhatók meg, ennek köszönhetően akkor is nagy segítséget nyújtanak, ha sürgősen szükség van a hordozóeszközre.

Mire kell figyelni egy 17 colos laptop táska megvásárlásakor?

A 17 colos laptop táska kifejezetten a nagyobb laptopokra készült, ezért első lépésként mindig ellenőriznünk kell a hordozható számítógépünk méretét. Ha a megadott méreteknél nagyobb, akkor nem fog beleférni, és nem érdemes erőltetni a dolgot, mert megsérülhet a laptop. Ha a notebookunk kijelzője kisebb, mint 17 col, akkor mérlegelnünk kell, mert ha túl nagy a különbség, akkor lötyöghet, csúszkálhat benne a gép, ami szintén nem tesz jót neki. A legjobb, ha a 17” laptop táska mindig a pontosan bele illő laptoppal van használva.

Más dolgokat is figyelembe kell vennünk a rendelés előtt. Ezek a laptopokhoz készült hordozó eszközök a lehető legváltozatosabb kivitelben készülnek, hogy mindenféle élethelyzetet lefedjenek. Az egyszerűbb modellek könnyen kézbe vehetők, és magunkkal vihetők akár egész nap. Bár nem tartalmaznak kiegészítő zsebeket és tárolókat, súlyuk csekély, ezért nagyon kedveltek.

A kombinált típusok között található meg az a 17 colos laptop táska, mely a számítógépünk mellett akár noteszeket, íróeszközt, vagy további elektronikai eszközöket is tárolni tud. Jól jön ez a típus, ha egyfajta mozgó irodaként funkcionálunk, vagy a tanuláshoz sok más dologra is szükségünk van. A hátránya az ilyen táskáknak a súlya, de ezen a gyártók párnázott vállpánttal vagy könnyített anyaghasználattal próbálnak segíteni.

 


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett