Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

iPhone tokok
(Listázva 5909 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 5909 termékből

Megtalálható tokok iPhone 14, 13, 12, 11 szériára illetve X/XS, iPhone 7/8/SE 2020/2022 tokok is. Folyamatosan frissítjük iPhone telefon tokjainkat, hogy mindig megtaláld a legújabb divatnak megfelelőt.

Miért fontos a megfelelő iPhone tok beszerzése?

Az Apple telefonok jelenleg a világ legfejlettebb és legjobb eszközei közé tartoznak, valódi mestermunkának számítanak mind a belső felépítésüket, mind a megjelenésüket tekintve. A modern gyártási folyamatok során felhasznált alapanyagok azonban sérülékennyé teszik az okostelefonokat, és egy Apple iPhone esetében ez különösen komoly károkat okozhat.

A leejtés, mindennapi használat, illetve egyéb behatások ellen a megfelelő Apple tok beszerzésével védekezhetünk, melyekből szerencsére komoly kínálat van a piacon. Legyen szó a fiatalokról, középkorúakról vagy az idősebb korosztályról, az iPhone tokok minden igényt kielégítenek.

Ma már a kapható iPhone telefontok a kedvenc sorozatainkhoz, filmjeinkhez kötődően, a kedvenc divatmárkáinkat megjelenítve, de az elképzelhető összes színben és kialakításban is rendelkezésre állnak.

Az olyan webáruházak, mint a SmartDiszkont, az iPhone tokok széles választékával várja a vásárlókat. A kínálatban tallózva fellelhető Apple tok a legnépszerűbb szériákra, de a régebbi vagy a ritkábban használt sorozatokra is.

Milyen előnyökre számíthatunk egy iPhone tok megvásárlásával?

Az Apple telefontokok nagyon sokféle előnyt biztosítanak a használjuk számára, melyek közül mindenképpen érdemes megemlíteni a következőket:

  • Ha a megfelelő sorozathoz készült tokot választjuk, akkor az tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, nem lötyög, nem csúszik ki belőle a készülék, hanem teszi a dolgát.

  • Az iPhone tokok úgy kerültek kialakításra, hogy a megfelelő helyen vannak rajtuk a nyílások a töltőnek, a hangszórónak, illetve a gombok is illeszkednek a telefon gombjaihoz. Így semmilyen hátrányt nem jelent a használatuk.

  • Ha az Apple tok flipes, akkor behajtott állapotban védi a kijelzőt a sérülésektől.

  • Minden tok alapvető védelmet nyújt az iPhone készüléket minden nap érő behatásoktól, ide értve a port és más szennyeződéseket.

  • Az ütésálló iPhone tokok képesek csökkenteni a leejtés során a telefont érő sokkhatást, ezáltal minden megtéve azért, hogy a lehető legkisebb mértékben sérüljön meg a készülék.

A praktikum mellett az iPhone tokok a dizájnt is előtérbe helyezik, így minden telefontulajdonos az egyéniségének megfelelő színt, mintázatot és kialakítást választhatja ki a kínálatból. A SmartDiszkont ezt azzal is segíti, hogy az Apple tok termékek adatlapjai képekkel is rendelkeznek, melyekre kattintva az adott tok nagyobb méretben is megtekinthető.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett