Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Tablet tokok
(Listázva 383 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 383 termékből

Tablet, táblagép tokok raktárron, gyors szállítással, 1 munkanap alatt.

Tablet tok raktárról, gyors szállítással 1 munkanap alatt

Napjaink kétségtelenül egyik legnépszerűbb szórakoztatóelektronikai terméke a tablet, mely amellett, hogy munkára és tanulásra is alkalmas, könnyebbé teszi a pihenést. Egy modern tablet segítségével filmezhetünk, zenét hallgathatunk vagy betölthetjük a YouTube, vagy Netflix kínálatát.

A tabletek legnagyobb ellensége a fizikai sérülés, mely ellen egy tablet tok komoly védelmet nyújthat. Nem az a kérdés, hogy egy tablet le fog-e esni az életciklusa során, hanem az, hogy ez mikor következik be. Ha nem gondolkozunk előre időben, akkor a táblagépünket komoly károsodás érheti.

Mire kell figyelni a tablet tokok kiválasztásakor?

A legfontosabb tudnivaló a tablet tokok kiválasztásakor, hogy a legtöbb ilyen termék egy megadott táblagép típushoz készült. Ennek oka az, hogy még az azonos márkanévhez köthető tableteknél is eltérő lehet a hangszóró, a különféle gombok és a mikrofon elhelyezkedése, emiatt nehéz olyan megoldást találni, amely mindenhol jó. Ettől függetlenül létezik univerzális tablet tok, és népszerűnek is számít a vásárlók között, de a legpontosabb illeszkedést a kifejezetten a megadott modellhez készült tablet tokok adják.

Ha biztosak vagyunk abban, hogy melyik a nekünk megfelelő tablet tok, még mindig sokféle anyag, kialakítás, szín és forma közül választhatunk. Szinte nincs is olyan élethelyzet, melyre ne készülne táblagép tok.

A legegyszerűbbek közé a rugalmas anyagból készült, szilikon vagy TPU tablet tokok számítanak. Ezek ára nagyon alacsony, de már így is egy extra védelmi réteget biztosítanak a táblagép számára. Létezik olyan kivitel belőlük, mely a tablet hátoldalát védi, kiegészítve a készülék sarkainak védelmével. Természetesen olyan tablet tokok is elérhetők ebben a kategóriában, ahol már a kijelzőt is takarja egy behajtható elem.

A megerősített tablet tokok úgy kerültek legyártásra, hogy a lehető legtöbb energiát elnyeljék olyan esetekben, mint például a tablet leejtése. A táblagépek tönkre menetele legtöbbször akkor következik be, ha leverjük a berendezést valahonnan, így ez a terméktípus is nagyon népszerű. Léteznek olyan modellek is, amelyek a sarkokon extra erősítést kaptak.

Az ütésálló tablet tok gyerekeknek is kiváló választás, hiszen náluk gyakrabban eshet le a táblagép a használat közben, ráadásul a legkisebbek pedig még direkt örömüket lelik a csintalankodásban. Egy jó minőségű tablet tok nem csak ezt a hordozható eszközt, hanem a kicsiket is védheti a sérüléstől.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett