Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Laptop táska 13"/14" méretben
(Listázva 34 db termék)

Rendezés
34 terméket néztél meg 34 termékből

Laptop táskák 13-14 colos laptopokhoz, gyors szállítással.

Laptop táska 13-14 colos laptopokhoz

A 13 és 14 colos laptopok az egyik legnépszerűbb választásnak számítanak a hordozható számítógépek piacán. A kijelzőjük eléggé nagy ahhoz, hogy kényelmesen lehessen rajtuk dolgozni vagy szórakozni, mégsem okoz gondot a szállításuk.

Természetesen az utazás közben védeni kell őket, a SmartDiszkont kínálatából pedig könnyen beszerezhető a laptop táska a 13-14 colos eszközökhöz.

Mire jó egy 13-14 colos laptop táska?

Ez a méret pont arra való, hogy a leggyakrabban előforduló notebookoknak védelmez biztosítson. Mindenképpen győződjünk meg arról, hogy a hordozható számítógépünk valóban ebbe a méretkategóriába tartozik! Az ennél kisebb notebookok már lötyögni fognak ezekben a táskákban, a nagyobbak pedig nem férnek bele.

Hogy melyik az ideális táska, azt általában a felhasználás módja dönti el. Ha csak ritkán utazunk, és akkor is főleg autóval, akkor az egyszerűbb, könnyedebb kivitelű laptop táskák is megfelelőnek bizonyulnak. Már ezek is adnak egy védelmet a véletlen leejtés ellen, ráadásul ellenállnak az olyan szennyeződéseknek, mint a por vagy a rálöttyenő folyadék. Emellett a direkt napfénytől is óvják a notebookot, ami meglepően hamar kárt tud tenni egy ilyen érzékeny elektronikai eszközben.

Ha hosszabb távra utazunk, vagy rendszeresen hordozzuk a laptopot, akkor a legjobb laptop táska a 13-14 colos laptopokhoz az a típus, amely megerősített kialakítást kapott. Ez nehezebben használódik el, ráadásul a gyakoribb használat során előbb-utóbb bekövetkezhet nagyobb volumenű nem várt esemény is. A tömegközlekedésen például előfordulhat, hogy a táska egy hirtelen fékezéskor leesik a tartóból, ráadásul az utastársak is okozhatnak kellemetlen pillanatokat.

A laptop táskák többféle kiegészítővel is el lettek látva. Ha egész nap a vállunkon lóg a hordozóeszköz, akkor érdemes olyan modellt választani, amely géllel tömött pánttal érkezik, így nem fogja nyomni a vállunkat. A nagyobb táskákba könnyedén bepakolható az íróeszköz, dokumentumok, sőt, kisebb méretű snack is. Az üdítőitalokat nem ajánlott a laptop közelében tartani, de léteznek olyan 13-14 colos laptop táskák is, melyek egy külső italtartóval rendelkeznek.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett