Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Powerbank
(Listázva 72 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 72 termékből

Powerbank, Powerban-ek

Útközben feltankolni? Energiából bármikor lehet!
Manapság az okos kütyük jelenléte a mindennapokban teljesen természetes. Ezzel együtt, azonban a folyamatos merülés is borítékolható. Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a legfontosabb pillanatban fogy el a szufla a telefonból, vagy mondjuk a táblagépből. Mondhatnánk, hogy ez nem gyakori eset, de az igazság az, hogy a felhasználók többsége pontosan tudja, miről beszélünk. Szerencsére az úgynevezett üresjáratok nagyszerűen kiaknázhatóak, ilyen például a vezetés és a közben elsuhanó percek, órák.
Mire jó a szivargyújtó?

Sok mindenre! A szituációk jelentékeny százalékában a legkevésbé sem az eredetileg meghatározott funkciója az, ami használt. Viszonylag kevesen szivaroznak az autójukban, ellenben annál többen tapasztalják, hogy vészesen lecsökkent a kütyüjük akkumulátorának töltöttsége. Az autós töltő ekkor léphet színre, mint egy igazi, energiafröccsöt adó megmentő. Az alkalmazása pofonegyszerű, ráadásul a kínálatban számtalan típus elérhető. Egyáltalán nem kell beérni egyetlen USB aljzattal, és a USB type C csatlakozási lehetőséget sem jó ötlet nélkülözni. Vagyis a jelenleg kapható alternatívák széles körben használhatóak, mégpedig a lehető legnagyobb hatékonyság érdekében.

A túlzott feltöltés elleni védelem minden egyes fajtánál biztosított, akárcsak a gyorstöltés funkció. Szóval ha történetesen csupán negyedórányi kocsikázásról van szó, akkor is érdemes élni az eszköz garantálta előnyökkel.
Mennyire számít a külső?

Természetesen nem hagyható figyelmen kívül az autós töltők esetében sem a megjelenés. Mert bár az vitathatatlan, hogy elsődlegesen a praktikusságuk az, ami elsőbbséget élvez, de mint a kocsi szerves részei, lényeges, hogy milyen stílusjegyeket testesítenek meg. A kifinomult, elegáns kialakításhoz strapabírás, strammság társul. Azaz mindennek fényében a beszerzésre sokszorosan megtérülő befektetésként ildomos gondolni, aminek hála a lemerült állapot pár percnyi autózás alatt megnyugtató mértékben rendezhető. Egyszerre akár több készülék esetében is, ami bónusz pozitívum. Többé nem kell dönteni, hogy mi a fontosabb: a telefon vagy a tablet.

 


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett