Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396194047 Márka: Forcell

Samsung Galaxy A34 5G Forcell Leather Kickstand tok fekete


Cikkszám: 5903396194047 Márka: Forcell

Samsung Galaxy A34 5G Forcell Leather Kickstand tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Forcell Leather Kickstand tok egy praktikus és elegáns kiegészítő a telefonod számára. Ez a tok minimalista designnal és minőségi környezetbarát bőr anyaggal készült.

A tok hátlapján található kihajtható támasz lehetővé teszi, hogy a telefonodat kényelmesen állítsd fel, amikor videót nézel, videóhívást tartasz vagy a telefonodat használod kézi módban. Ez a támasz rendkívül praktikus és kényelmes megoldást jelent, amikor nem szeretnél mindig kézben tartani a telefonodat.

A környezetbarát bőr anyaghasználat azt jelenti, hogy a tok felelős és fenntartható választás azok számára, akik szeretnének környezettudatosan vásárolni. A bőr minősége és tartóssága garantálja, hogy a tok hosszú élettartamú lesz és megőrzi az eredeti állapotát.

A Forcell Leather Kickstand tok precíz kivágásokkal és pontos illeszkedéssel rendelkezik, így minden port, gomb és funkció könnyen elérhető marad. A telefonodat egyszerűen és biztonságosan lehet a tokba helyezni, és nem kell aggódnod az illeszkedés miatt.

Összességében a Forcell Leather Kickstand tok egy elegáns és praktikus választás, amely minimalista megjelenést, minőségi bőr anyagot és kihajtható támaszt kínál. A precíz kivágások és a pontos illeszkedés tovább fokozzák a tok értékét és használhatóságát. Ez egy sokoldalú és stílusos kiegészítő, amely megfelel a mindennapi igényeidnek


Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett