Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Samsung Galaxy A34 5G tokok
(Listázva 42 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 42 termékből

Samsung Galaxy A34 5G tokok.

A Samsung Galaxy A34 5G tok a telefon nélkülözhetetlen része. Nem csupán technológiai csoda, hanem esztétikus és kényelmi funkciókkal is rendelkezik. Ma már senkit sem kell meggyőzni arról, hogy tokra szükség van, hogy megvédjük a készüléket a hétköznapi használatból eredő sérülésekkel szemben.

Egyesek azt mondják, amikor egy új és stílusos tokot vásárolnak, az legalább akkora öröm, mint amikor egy új mobiltelefont vesznek. Csak persze sokkal olcsóbb megoldás. A leggyakoribb sérülések könnyen elkerülhetők egy Samsung Galaxy A34 5G tok használatával.

Ilyen az, amikor kicsúszik a kezünkből a telefon, leöntjük valamivel, a táskában kulcsokkal osztozik a helyen vagy az autóban nem rögzítjük, a kanyarban kiesik az autós rekeszből és eltűnik az ülések alatt. Ismerős? Minden ilyen helyzetben a tok az, ami segít tompítani az ütéseket és megvédheti a telefont a karcolásoktól.

Samsung Galaxy A34 5G tokok a mobilhasználók igényeire szabva

A szilikon alapanyag mellett a kellemes tapintású öko bőr is kedvelt a tulajdonosok körében. Rendkívül elegáns kialakítású minden Samsung Galaxy A34 5G tok, amit sokan megirigyelnek majd az üzleti megbeszéléseken, társasági összejöveteleken is.

Emellett igen strapabíró tokokról van szó, amit nemcsak kellemes tapintású külső, hanem erős, ütésálló TPU réteg is garantál, amely jól elnyeli a mechanikai behatások erejét. A pontos kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak az összes szükséges porthoz és gombhoz.

Fontos szempont, hogy a Samsung Galaxy A34 5G tokok nem engedik a telefont túlmelegedni, sem töltés, sem hosszan tartó aktív használat esetén.

Lényeges az is, hogy a telefon érzékeny kijelzőjét megvédjük abban az esetben is, ha csak hátlapi tokot szeretünk használni. Ez ma már lehetséges, hiszen az hátlapra illeszthető kiegészítők legtöbbjére igaz, hogy a kijelző síkján túlnyúló peremmel ölelik körül a képernyőt.

A megfelelő biztonságon és az ütések csillapításán túl az esztétikus megjelenés, ami igazán számít a vásárláskor, a Samsung Galaxy A34 5G tokok ezt az igényt is nagyszerűen képesek kielégíteni.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett