Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495998965

Samsung Galaxy A13 4G Liquid Sparkle folyékony flitteres tok arany


Cikkszám: 5900495998965

Samsung Galaxy A13 4G Liquid Sparkle folyékony flitteres tok arany


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Liquid Sparkle folyékony flitteres telefontokunk a vibráló stílus és a megbízható védelem tökéletes kombinációját hozza el a mindennapokba. Ez a tok azoknak szól, akik szeretik a különleges és ragyogó megjelenést, miközben megőrzik készülékük biztonságát. Legyen szó buliról, eseményről vagy mindennapi használatról, ez a tok mindig kiemeli a stílusát és megvédi készülékét.

Az áttetsző kialakítás lehetővé teszi, hogy készüléke eredeti szépsége és dizájnja kivehető legyen, miközben a flitterekkel kombinált mintázat extra varázst ad neki. A folyékony flitterek látványosan mozognak a tokban, amelyek ragyogást és szórakozást hoznak a mindennapokba. Ez a tok biztosan lenyűgözi az embereket körülötted és feldobja a napodat.

Az erős védelmet nyújtó szilikon anyaghasználat biztosítja a készülékének megbízható védelmét. Ez a tok ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak és más mindennapos károknak, így nyugodtan használhatja telefonját anélkül, hogy aggódna a sérülések miatt. A szilikon anyag rugalmas és tartós, ami lehetővé teszi a pontos illeszkedést és a kényelmes kezelést.

A tok precíz illeszkedése és kivágásai biztosítják a könnyű hozzáférést az összes port, gomb és funkció számára. Válassza a vibráló stílust és a megbízható védelmet a Liquid Sparkle folyékony flitteres telefontokkal, és lépjen be a ragyogó világába. Ez a tok a kreativitás és az egyediség tökéletes példája, amely kihangsúlyozza stílusát és megvédi készülékét.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett