Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Samsung Galaxy A13 4G tokok
(Listázva 142 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 142 termékből

Samsung Galaxy A13 4G tokok, gyors szállítással, saját raktárról, 1 munkanap alatt.

Melyik az ideális Samsung Galaxy A13 tok?

A Samsung Galaxy A13 4G egy megbízható és közkedvelt telefon Magyarországon is. Tartósságáról a Gorilla Glass előlap és a műanyag ház gondoskodik, bár emiatt kevésbé ellenálló, mint a fém házzal szerelt okostelefonok. Már a megvásárlása után érdemes gondoskodni egy divatos tokról, mely segít megvédeni a telefont a mindennapok során érkező veszélyektől.

A SmartDiszkont kínálatában található Galaxy A13 tokok raktáron vannak, ezért a lehető leggyorsabban, 1-2 nap alatt nálunk lehetnek. Ezzel lerövidíthető az az időszak, amíg a telefont tok nélkül használjuk.

Hogyan választható ki a legjobb Samsung Galaxy A13 4G tok?

Szerencsére könnyen kiválasztható a nekünk megfelelő Samsung Galaxy A13 4G tok. Az olyan webáruházak, mint a SmartDiszkont, számos típust vonultatnak fel, melyek közül csak meg kell rendelnünk a nekünk tetszőt.

A tokok többféle kivitelben készülnek, az egyik legegyszerűbb típus a szilikon Samsung tok. Ez az ellenálló és rugalmas anyag tökéletes a telefontokok kialakítására is, egy ilyen A13 tok pedig könnyen beszerezhető.

Az ütésálló Samsung Galaxy A13 4G tokok speciális kialakítással kerülnek piacra, aminek köszönhetően fel tudják venni az olyan erőhatásokat, mint ami a telefont a leejtésekor éri. Egy jó minőségű ütésálló tok képes a lehető legjobban lecsökkenteni annak kockázatát, hogy az okostelefon megsérüljön.

A flip tokok behajtható előlapja a telefon kijelzőjét is védi, ez nagyon jól jön, hogy az A13 ne legyen karcos vagy ne érje annyi por és szennyeződés. Egy bizonyos szintig még az ellen is véd, ha véletlenül ráfröccsenne egy kis víz vagy üdítő.

Akármelyik típust is részesítjük előnyben, nagyon sokféle szín és mintázat közül válaszhatunk. Ezek segítségével kimutathatjuk a rajongásunkat a sportcsapatok, sztárok, együttesek, márkanevek vagy más dolgok iránt. Egy jól megválasztott Samsung Galaxy A13 tok emiatt nem csak a telefonunkat védi hosszú távon, hanem mutatja az identitásunkat és stílusunkat.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett