Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157004097 Márka: NEXT ONE

iPhone 14 Pro Max Next One MagSafe-kompatibilis tok Clear Shield (IPH-14PROMAX-MAGSAFE-CLRCASE)


Cikkszám: IPH-14PROMAX-MAGSAFE-CLRCASE Márka: NEXT ONE

iPhone 14 Pro Max Next One MagSafe-kompatibilis tok Clear Shield (IPH-14PROMAX-MAGSAFE-CLRCASE)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett átlátszó iPhone MagSafe tok megfelelő védelmet nyújt a karcolások és az időnkénti leejtés ellen.

Mágneses gyorstöltés: a beépített 38 négypólusú mágnes körülveszi az automatikus beállítást a MagSafe töltővel. Mágneses gyorstöltés 360 fokos elforgatással. 10-szer erősebb mágneses adszorpciós erő jel interferencia nélkül.

Ütésálló, karcálló és csúszásmentes kialakítás: az egyrészes hibrid ház az ütéselnyelő TPU karcálló kemény műanyag hátlappal, vékony profillal és szoros illeszkedést csúszásmentes markolattal, rugalmasan kombinálja és tartós, vékony, mégis könnyű. Kristálytiszta – ellenáll a sárgulásnak, a hosszan tartó tisztaságért és nagyon könnyen tisztítható.

Képernyő és kamera védelme: fokozott védelmet biztosít az iPhone kamerájának a kamera területét körülvevő 0,5 mm-rel vastagabb védőrétegnek köszönhetően.

Antioxidáns: A ház TPU lengéscsillapítóból készült, robusztus PC hátlappal. Minden anyag és bevonat úgy van optimalizálva, hogy megakadályozza az idő múlásával sárgulást.

Úgy illeszkedik, mint egy kesztyű, rugalmas TPU-kerettel, amely megkönnyíti a felhelyezést.

Felhasználóbarát kialakítás: kényelmes markolat, érzékeny gombok, precíz kivágások az iPhone-tok számára és rendkívül vékony.

Könnyen használható: a precíz kivágás és a megnövelt port a legtöbb kábelhez illeszkedik, és minden gomb könnyen hozzáférhető. A hornyolt él megkönnyíti a beszerelést és eltávolítást anélkül, hogy megsértené vagy megkarcolná a telefontokot.

Kiváló biztonság: a mágneses mobiltelefon ház négy felső része légzsák kialakítású, amely nagyban növeli a biztonságot. Ha a telefont véletlenül leejtik, sérülés nélkül megvédheti a mobiltelefont. Minőségi védelmet biztosít mobiltelefonja számára.

A tok kompatibilis az összes MagSafe tartozékkal és érintés nélküli fizetéssel. Tökéletes ajándék minden Apple szerelmes számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett