Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

iPhone 14 Pro Max tokok
(Listázva 489 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 489 termékből

Apple iPhone 14 Pro Max mobiltelefon tokok

Mire érdemes figyelni az iPhone 14 Pro Max tok termékek rendelésekor?

Az Apple az iPhone 14 Pro Max telefonokban egyesíti a Max változatok nagy méretét és a Pro telefonok fejlett tudását. Így egy olyan okostelefont vehetünk kézbe, ami tekintélyes megjelenésű, 120 Hz-es OLED kijelzőt és Apple 6 Bionikus chipet használ, I alakú notch kialakítással.

Természetesen ez a csúcsmodell továbbra is megmaradt egy nagyon sérülékeny eszköznek, amely nehezen tűri a leejtést, a nagyobb erőbehatásokat, vagy akár csak a mindennapok rohanásában elszenvedett sérüléseket.

Érdemes beszereznünk egyet az iPhone 14 Pro Max tok termékek közül, így már előre gondoskodhatunk arról, hogy ha baleset éri a telefont, a lehető legkisebb sérüléssel megússza. Mivel a szerviz nagyon drága, így mindenképpen visszahozza az árát.

Milyen iPhone 14 Pro Max tokok léteznek?

A SmartDiszkont kínálatában széles körben megtalálhatók az Apple iPhone 14 Pro Max okostelefonjára való tokok. A szilikon tokok egyszerűek, mutatósak, és mivel rendkívül divatos a megjelenésük, ezért sok fiatal elsőszámú választásának számítanak. Már ez a könnyed kis szerkezet is ad egy extra védelmet az okostelefonnak.

Az ütésálló iPhone 14 Pro Max tokok erősített kivitelben készülnek, és a felépítésük fő célja, hogy minél több erőhatást elnyeljenek a készüléket érő hatalmas megterhelés közben. Ilyen lép fel például akkor, amikor a telefon közvetlenül az élére esik, vagy véletlenül valamilyen csúcsos, kiálló dologba ütjük bele. A kis területen koncentrálódó erő hatására a telefonunk kijelzője eltörhet, a háza megrepedhet, illetve az alaplapja is tönkre mehet.

Szintén nagyon kedveltek a fliptokok, melyeknél egy behajtható előlap takarja el a kijelzőt, amikor nem használjuk a telefont. Mivel ez egy mozdulattal rácsukható a készülékre, sokan szeretik.

Hogy melyik a legjobb iPhone 14 Pro Max tok, az mindig az egyéniségünktől függ. A SmartDiszkont kínálatában ugyanis nagyon sokféle szín, minta és forma érhető el a tokok között, ezért szinte nehezünkre is esik, hogy eldöntsük, melyik tetszik nekünk a legjobban. Egy jól kiválasztott iPhone tok ugyanis nem csak védi ezt a drága készüléket, de mutatja a külvilágnak a stílusunkat, és teljesebbé teheti a napjainkat.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett