Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157004066 Márka: NEXT ONE

iPhone 14 Pro Max Next One MagSafe-kompatibilis szilikontok fekete (IPH-14PROMAX-MAGCASE-BLACK)


Cikkszám: IPH-14PROMAX-MAGCASE-BLACK Márka: NEXT ONE

iPhone 14 Pro Max Next One MagSafe-kompatibilis szilikontok fekete (IPH-14PROMAX-MAGCASE-BLACK)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett szilikon iPhone MagSafe tok megfelelő védelmet nyújt a karcolások és az időnkénti leejtés ellen.

Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen iPhone-jához, míg a mikroszálas belső védi iPhone-ját a karcolásoktól. A külső szilikon finom, puha tapintású és jó fogást biztosít. Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel és az érintés nélküli fizetéssel. Az iPhone-hoz tökéletesen illeszkedő, integrált mágnesekkel a tok szinte varázsütésre rögzíthető és eltávolítható. A tökéletesen beállított mágnesek minden eddiginél gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a vezeték nélküli töltést. Egyszerűen hagyja a tokban iPhone-ját töltés közben, és dokkolja a MagSafe töltőt, vagy helyezze a Qi-tanúsítvánnyal rendelkező töltőre.

Pontos kivágások minden gombhoz és porthoz: érinthető gombfedelek érzékeny érintéssel és könnyű hozzáféréssel. Tokjainkat úgy terveztük, hogy ellenálljanak a karcolásoknak.

Ujjlenyomat- és porálló: kiváló minőségű szilikongélből és a legmodernebb bevonattechnológiából készült, biztonságos és környezetbarát, szuper puha, karcálló és szennyeződéstaszító. A tok kiváló minőségű folyékony szilikon anyagból készült, amely környezetbarát és biztonságos, selymes érzetet kelt, miközben jó fogást és védelmet nyújt a telefonnak, miközben színt ad. A puha mikroszálas belső bevonat segít megvédeni iPhone-ját a karcolásoktól. A NEXT ONE kiválasztásakor ne hagyja ki azokat a szempontokat, amelyek egy tokot nagyszerűvé tesznek.

Teljes lefedettség az iPhone számára: A tok eltakarja a gombokat és a képernyő alját, miközben védi a kijelzőt is. A megemelt él védi a képernyőt és a kamerát a közvetlen felületi érintkezés okozta karcolásoktól.

Ultravékony illeszkedés és vezeték nélküli töltés: Az ultravékonyan illeszkedő és bőrbarát tokot speciálisan tervezték, és más felhasználói élményt kínál lenyűgöző kézi tapintással. Tökéletes ajándék minden Apple szerelmes számára.

A tok kompatibilis az összes MagSafe tartozékkal és érintés nélküli fizetéssel.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett