Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: Márka: SMD

iPhone 11 Pro Max/ XS Max Hydrogel Öngyógyító kijelzővédő előlapi fólia


Márka: SMD

iPhone 11 Pro Max/ XS Max Hydrogel Öngyógyító kijelzővédő előlapi fólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2490 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Prémium minőségű 0.15mm vastagságú HYDROGÉL fólia mely NEM ÜVEGFÓLIA. Anyaghasználatának köszönhetően, kellőképp megvédi készüléke kijelzőjét a karcoktól és egyéb külső, mechanikai behatásoktól. Self-Heal, öngyógyító TPU anyagból készült, így 24 órán belül az apróbb karcolások eltűnnek fóliánk felületéről. Öngyógyító tulajdonsága, a minőségi TPU anyaghasználatnak köszönhetően érvényesülhet. A TPU egy ún. AquaShield réteget hoz létre a fólia külső felületén ami képes a regenerálódásra. Ezenfelül, kiváltó tapintási érzetet biztosít az Oleophobe rétegének köszönhetően, mely ellenáll az ujjaink által okozta zsíros szennyeződéseknek. Teljesen átlátszó így nem torzítja a kijelző színeit. Extra tartós, hosszú távú használatra. 

Felhelyezés videó: 

Csomag tartalma:

  • 1db Hydrogél fólia
  • 1db nedves törlőkendő
  • 1db száraz törlőkendő
  • 1db por-homok eltávolító
  • 2db segédmatrica


Fedezd fel az új Öngyógyító előlapi fóliát, amely nemcsak védelmet nyújt a készüléked számára, hanem egyedi tulajdonságai révén hosszú távú megoldást kínál a kijelző karcolásaira és sérüléseire. A büszkén mutatjuk be ezt a forradalmi technológiával ellátott védőfóliát, amely kimagasló minőséggel és kiváló teljesítménnyel rendelkezik.

**Az öngyógyító technológia csodája:**

Ez az előlapi fólia új szintre emeli a kijelzővédelem fogalmát az öngyógyító technológiával. Az egyedi összetételnek köszönhetően a kisebb karcolások és sérülések az idő múlásával maguktól eltűnnek. Tehát nem kell aggódnod a mindennapi használat során jelentkező apró karcok miatt, hiszen a fólia magától helyreállítja a kijelzőt!

**Kiváló védelem, kristálytiszta látvány:**

Tartós védelmet nyújt a kijelződnek az éles tárgyakkal szemben, ugyanakkor tökéletesen átlátszó és kristálytiszta látványt biztosít. Így élvezheted a készülék gyönyörű kijelzőjét anélkül, hogy folyamatosan aggódnod kellene a sérülések miatt.

**Könnyű telepítés, buborékmentes tapadás:**

A fólia telepítése gyors és egyszerű. A csomagban találsz mindent, amire szükséged van az optimális tapadás érdekében. Az okos tervezésnek köszönhetően a fóliát buborékmentesen helyezheted fel a kijelzőre, így minden pillanatban zavartalanul élvezheted a készülék használatát.

**Extra védelem és nyugodt érzés:**
Megvéd a mindennapi kihívásokkal szemben, legyen szó zsebből kivett kulcsokról vagy éppen asztalon lévő kisebb tárgyakról. Használatával megőrizheted készüléked eredeti állapotát hosszú távon, és biztonságban tudhatod a drága eszközödet.

Ne veszítsd el az értékes pillanatokat a kijelző karcolásaival való folyamatos harc miatt. Az Öngyógyító előlapi Fólia megoldást kínál ezekre a problémákra, és stílusosan védi a készülékedet. Rendeld meg most, és garantáltan elégedett leszel a választásoddal! Vedd a kezedbe a kijelzővédelem jövőjét és fedezd fel az öngyógyító technológia erejét!


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett