Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5056304311507 Márka: Duracell

Duracell hálózati töltő adapter USB-A + USB-C 30W PD (fekete)


Cikkszám: DRACUSB20-EU Márka: Duracell

Duracell hálózati töltő adapter USB-A + USB-C 30W PD (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Duracell USB-C hálózati töltő, 30 W (fekete)

Belefáradt a várakozásba, hogy eszközei feltöltődjenek és használatra készen álljanak? A Duracell kétportos, maximum 30W teljesítményű hálózati töltője megoldja ezt a problémát! A DRACUSB20-EU akár 4-szer gyorsabban tölti készülékét, mint a PPS technológiát használó normál töltők. A töltő USB-A és USB-C portokkal rendelkezik, és garantálja a biztonságos használatot. A termék ergonomikus kialakítással, kompakt kialakítással és tartóssággal rendelkezik.


Gyors töltés

Élvezze a még gyorsabb töltést a Duracell töltővel! A termék a PPS gyorstöltési technológiának köszönhetően akár 4-szer gyorsabban tölti fel okostelefonját, táblagépét vagy powerbankját, mint egy normál töltő! Támogatja a 30 W-os Power Delivery gyorstöltési protokollt is. Most már csak néhány pillanatra van szüksége, hogy helyreállítsa az energiát a berendezésben!


2 USB kimeneti port

Többé nem kell több konnektort elfoglalnia eszközeinek töltéséhez. A DRACUSB20 akár 2 kimeneti portot kínál – USB és USB-C, így kényelmesen és gyorsan töltheti egyszerre például telefonját és táblagépét. Csak egy USB-A vagy USB-C csatlakozós kábelre van szüksége.


Számos eszközhöz illeszkedik

Nem kell aggódnia kompatibilitási problémák miatt! A töltő tökéletesen működik a piacon elérhető legnépszerűbb készülékekkel. Különböző márkájú okostelefonok és táblagépek töltésére használható probléma nélkül. Használhatja a vezeték nélküli fejhallgatók vagy a powerbank energia megújítására is.


Kompakt kialakítás

A Duracell töltő kompakt mérete növeli a használat kényelmét. A termék kíméletes és ergonomikus anyagokból készült, és magas szintű tartóssággal rendelkezik. Biztosan sokáig fog szolgálni!


Biztonságos használat

A Duracell hálózati töltő nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is lehetővé tesz. A készülék többszintű védelmet nyújt, beleértve a túlmelegedés, túltöltés és túlfeszültség elleni védelmet. Így biztos lehet benne, hogy készülékei nem sérülnek meg.


Leírás:

GyártóDuracell
ModellDRACUSB20-EU
Kimeneti teljesítmény230 V
Maximális teljesítmény30W
USB-C kimeneti áram5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A (30W PD)
USB kimeneti áram5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A (18W)
PortokUSB-A, USB-C
Méretek60 x 60 x 63 mm
Súly98 g
SzínFekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett