Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Hálózati USB töltő adapter
(Listázva 137 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 137 termékből

Hálózati USB (A) töltő adapterek gyors szállítással, saját raktárról, 1-2 munkanap alatt.

Hálózati USB töltő adapter – telefon töltőfej

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy az okostelefonokhoz és tabletekhez a gyártók nem mellékelnek olyan kiegészítőket, melyek korábban minden szettnek részei voltak. Ennek egyrészt a költségek csökkentése az oka, másrészt viszont az a törekvés, hogy minél kevesebb elektronikai hulladék képződjön.

Pedig a telefon töltőfej egy nagyon hasznos kiegészítő, melynek segítségével az arra szolgáló USB kábelekből gyorsan hálózati töltőt varázsolhatunk. Nem kell mást tenni, mint összeilleszteni a fejet a kábellel, el sem lehet rontani.

A SmartDiszkont kínáltában sokféle hálózati USB töltő adapter található meg, melyet a futár rövid időn belül házhoz is szállít a megrendelés után.

Mire kell ügyelni a telefon töltőfej kiválasztásakor?

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy a telefon töltőfej megrendelésekor mindig megbízható webshopból rendeljünk. Ez a dolog egy elektronikai eszköz, ahol életbevágó a gyártás során a különféle előírások és rendelkezések betartása, a legális webshopok pedig nem kockáztatják a reputációjukat a készletek beszerzésekor.

Az is fontos, hogy az USB hálózati adapter felhasználásakor mindig olyan kábelt szereljünk a fejre, melynek gyártója ezt a használati útmutatóban engedélyezte. A jó minőségű kábelek a gyorstöltésre is alkalmasak, ha a rádugott telefon vagy tablet ezt támogatja.

Léteznek hálózati töltő szettek is, ahol nem csak a telefon töltőfej található a csomagban, hanem az USB kábel, esetleg más kiegészítők is. Az ilyen termékek ára nem nagyon haladja meg a szimpla telefon töltő adapter árát, így jobban megéri megvenni. Arról nem is beszélve, hogy a postaköltségen is spórolni lehet.

A SmartDiszkont kínálatában olyan töltő adapter is megtalálható, mellyel egyszerre több eszköz is feltölthető. Ezek akkor jönnek jól, ha kevés a rendelkezésre álló konnektor, viszont rendszeresen egynél több telefont vagy tabletet szeretnénk egyszerre árammal ellátni. Ha pedig a szokásos dizájn nem felel meg a számunkra, akkor igen szépen tervezett telefon töltőfej termékek is elérhetők.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett