Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172641474 Márka: Baseus

Baseus OS-Cube Pro hálózati töltő adapter 2xUSB-C + USB, 65W fekete


Cikkszám: P10152301113-00 Márka: Baseus

Baseus OS-Cube Pro hálózati töltő adapter 2xUSB-C + USB, 65W fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Töltsd fel eszközeidet lényegesen rövidebb idő alatt. A Baseus OS-Cube Pro fali töltő akár 65 W-os kimeneti teljesítményt biztosít, és támogatja a különböző gyorstöltési szabványokat. 3 porttal van felszerelve (2x USB-C, 1x USB-A), amelyek lehetővé teszik akár 3 eszköz egyidejű csatlakoztatását. A termék fejlett GaN5 technológiát alkalmaz, amely nagy hatékonyságot, megbízható teljesítményt és kompakt méretet biztosít.
Felejtsd el a hosszú várakozásokat, amíg készülékei használatra készek lesznek. A töltő teljes kimenő teljesítménye figyelemre méltó 65 W, ami lenyűgöző teljesítményt jelent. Az OS-Cube Pro modell számos gyorstöltési szabványt is támogat, beleértve a PD2.0, PD3.0, QC3.0, QC2.0, SCP, FCP, AFC és PPS szabványokat. Mindez lehetővé teszi, hogy egy szempillantás alatt gyorsan feltöltse okostelefonját vagy akár laptopját!
Több eszközt kell tölteni? Nem kell további töltőket használnod, vagy megvárnod, hogy az egyik eszköz készen álljon, mielőtt egy másikat csatlakoztatna! Az OS-Cube Pro modell 3 portot kínál – 2x USB-C és 1x USB-A, így például 2 okostelefont és egy hordozható játékkonzolt csatlakoztathat hozzá. Sőt, a töltő lehetővé teszi 2 eszköz egyidejű gyors töltését – a Baseus segítségével időt takaríthat meg!
A Baseus OS-Cube Pro töltő nem csak a teljesítményről, hanem a biztonságról is szól. A fejlett BCT technológia szabályozza a hőmérsékletet, így nem kell aggódnia a termék túlmelegedése miatt. Figyelemre méltó a BPS2.0 rendszer is, amely intelligensen szabályozza az aktuális paramétereket, és igazítja azokat a csatlakoztatott eszközök követelményeihez. A töltő túlfeszültség, rövidzárlat és túláram ellen is védett. Ezenkívül a Trickle töltési technológia megvédi a csatlakoztatott eszközök akkumulátorait a sérülésektől.
Nyaralást, üzleti utat tervez, vagy kollégiumba megy? Vigye magával a töltőt, és élvezze eszközei gyorstöltését, bárhol is legyen! Az OS-Cube Pro modell nagyon könnyű és kompakt, körülbelül 154 g tömegű, méretei pedig 77,6 x 32 x 54 mm. Ez azt jelenti, hogy könnyedén elfér a bőröndödben, táskádban vagy hátizsákodban! A töltő 110-240V univerzális feszültséggel is kompatibilis, így külföldön is gond nélkül használható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett