Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495959232

Xiaomi Poco X3 / X3 NFC / X3 Pro Szilikon tok fekete


Cikkszám: 5900495959232

Xiaomi Poco X3 / X3 NFC / X3 Pro Szilikon tok fekete


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A prémium minőségű szilikon telefontokunk a megbízhatóság és a védelem tökéletes kombinációját nyújtja készülékének. Ez a tok kifejezetten azoknak szól, akik értékelik a minőséget és a tartósságot. Legyen szó mindennapi használatról, utazásról vagy kalandokról, ez a tok mindig gondoskodik arról, hogy készüléke biztonságban legyen.

A minőségi szilikon anyaghasználatnak köszönhetően ez a tok rendkívül tartós és rugalmas. A szilikon tökéletesen illeszkedik a készülékére, biztosítva a könnyű felhelyezést és levételt. Emellett a tok kiváló védelmet nyújt a mindennapos használatból származó karcolások, ütések és más sérülések ellen. Így bátran használhatja készülékét anélkül, hogy aggódna a védelem hiánya miatt.

A belső felületén mikroszálas borítás található, amely további védelmet nyújt a készülékének. Ez a speciális anyag puha és sima tapintású, megóvva a készülékét a karcolásoktól és a porlerakódástól. A mikroszálas borítás gondoskodik arról, hogy készüléke mindig tiszta és csillogó maradjon, miközben védi az érzékeny felületet.

Válassza a minőséget és a védelmet a prémium minőségű szilikon telefontokkal, és nyugodtan használja készülékét. Ez a tok a tartósság és a praktikum tökéletes példája, hogy biztosítsa készüléke hosszú élettartamát és hibátlan megjelenését.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett