Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217972693 Márka: Telone

Xiaomi 13 Pro Telone mágneses fliptok kék


Cikkszám: 5900217972693 Márka: Telone

Xiaomi 13 Pro Telone mágneses fliptok kék


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Telone Mágneses Fliptok egy olyan kivételes kiegészítő, amely a környezetbarát anyaghasználat és az innovatív design ötvözésével új szintre emeli a telefonvédelmet és funkcionalitást.

A tok kívülről szövettel borított, amely nem csak stílust kölcsönöz, de védelmet is nyújt a készüléknek. A belső felületen pedig egy flexibilis TPU keret található, amely körbeöleli a készüléket, megtartva annak eredeti formáját és biztosítva a megbízható védelmet a sérülések ellen.

Az extra praktikusság érdekében a tok belső részén egy kártyatartó is helyet kapott. Ez a lehetőség lehetővé teszi, hogy néhány fontos kártyát vagy dokumentumot mindig magánál tudjon, így mindig rendelkezésre állnak.

A mágneses zárhatóság gondoskodik arról, hogy készüléke mindig biztonságban legyen, és ne essen ki véletlenül a tokból. Ez a megoldás nem csak a védelmet, hanem a kényelmet is növeli.

A kreatív design lehetővé teszi, hogy a fliptokot akár támaszként is használja, így kényelmesen nézhet filmeket, videókat vagy videóhívásokat tarthat, anélkül, hogy meg kellene fognia a készüléket.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett