Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048261006 Márka: Nillkin

Xiaomi 13 Pro Nillkin CamShield Pro tok fekete


Cikkszám: 6902048261006 Márka: Nillkin

Xiaomi 13 Pro Nillkin CamShield Pro tok fekete


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A Nillkin CamShield Pro telefontokunk a prémium minőség és a kiváló védelem tökéletes kombinációját hozza el a mindennapokba. Ez a tok a stílus és a megbízhatóság jegyében készült, kifejezetten azoknak szól, akik értékelik a minőséget és a teljeskörű védelmet. Legyen szó munkáról, utazásról vagy kalandokról, a Nillkin CamShield Pro mindig gondoskodik arról, hogy készüléke biztonságban legyen.

A prémium minőségű anyaghasználatnak köszönhetően ez a tok rendkívül tartós és kemény kivitelű. A tok megőrzi készüléke eredeti vékonyságát és könnyedségét, miközben hatékony védelmet nyújt a mindennapi használatból származó karcolások, ütések és más sérülések ellen. A prémium minőségű anyagok garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Az integrált kameralencse védelem extra védelmet nyújt a készülék kamerájának. A fedél lecsúsztatható, amikor használni szeretné a kamerát, így megőrzi a kamera tisztaságát és védelmet nyújt a karcolásoktól és sérülésektől. Ez a praktikus megoldás lehetővé teszi, hogy mindig tökéletesen működjön a készülék kamerája.

A Nillkin CamShield Pro tok teljes körű védelmet nyújt a mindennapos használatból származó sérülésekkel szemben. Az erős anyag és a gondosan tervezett kialakítás biztosítja a készülékének optimális védelmét. A tok megóvja a készüléket a karcolásoktól, ütésektől és más mindennapos károktól, hogy nyugodtan használhassa telefonját.

Válassza a prémium minőséget és a teljeskörű védelmet a Nillkin CamShield Pro telefontokkal, és tegye mindennapjait még biztonságosabbá. Ez a tok a stílus és a védelem tökéletes kombinációja, amely biztosítja készüléke hosszú élettartamát és megőrzi annak tökéletes működését.


Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett