Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303842896 Márka: UGREEN

Ugreen LP451 összecsukható tablet, laptop állvány, 8-17'' (ezüst)


Cikkszám: 6957303842896 Márka: UGREEN

Ugreen LP451 összecsukható tablet, laptop állvány, 8-17'' (ezüst)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

UGREEN LP451 laptop állvány

Távmunkában vagy tanulásban? Vagy talán csak egy praktikus eszközt keresel, amivel kényelmesen nézhetsz tévésorozatokat vagy böngészhetsz az interneten? Az UGREEN többfunkciós laptopállványa kiváló választás lesz! Az 5 fokozatú magasságállítás lehetővé teszi, hogy tökéletesen igazodjon az Ön igényeihez, tökéletesen átgondolt kialakítása pedig stabilitást, tartósságot és jobb hőelvezetést garantál.

 

Nem csak laptopoknak

Ez a sokoldalú kiegészítő számos készülékhez használható. 8-17,3” képátlójú eszközöket képes tartani. Sikeresen elhelyezhet rajta nemcsak laptopot, hanem például tabletet vagy akár könyvet is! Az állvány jól jöhet, ha dolgozik, online találkozón vesz részt, tanul, olvas vagy sorozatot néz. Nézze meg, hogyan teheti még könnyebbé az életét!

 

Stabil és csúszásmentes

Az állvány kidolgozott kialakítása páratlan stabilitást biztosít. A szilikon, csúszásmentes elemek gondoskodnak arról, hogy ne csússzon az íróasztal felületén. Ezenkívül megvédik készülékeit a karcolásoktól. Nem kell attól tartania, hogy laptopja lecsúszik az állványról és megsérül – az UGREEN által alkalmazott megoldások garantálják a biztonságát.

 

Ergonomikus kialakítás és állítható magasságú

Dolgozz, tanulj vagy böngéssz az interneten. Ez az ergonomikus állvány 53°-os szögben hajlított, hogy enyhítse a csuklóját és elkerülje a kényelmetlenséget. A kiegészítő 5 fokozatú magasságállítást is kínál 46,5 mm és 136,5 mm között. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáigazítsa a szokásaihoz, és elkerülje az esetleges hátfájást.

 

Szilárd felépítés

Az állvány kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült a páratlan tartósság érdekében. Gondos kidolgozásának és akár 4 mm-es vastagságának köszönhetően hihetetlenül ellenáll a sérüléseknek. A lekerekített sarkok nem csak modern, elegáns karaktert kölcsönöznek neki, hanem megóvják készülékeidet a karcolásoktól és téged a sérülésektől.

 

Gyorsabb hőelvezetés

Többé nem kell attól tartania, hogy laptopja túlmelegszik. Az állványt úgy tervezték, hogy hatékonyan hűtse le. A tartozék nem fedi le túl sok felületet készülékének, így jobb hőelvezetést biztosít. Így gond nélkül dolgozhat, fotókat szerkeszthet, YouTube-videókat nézhet, és felkeresheti kedvenc webhelyeit!

 

Összecsukható kialakítás - ideális utazáshoz

Ez a praktikus kiegészítő szinte bárhová elkísérheti. Nagyon könnyű, összecsukva pedig rendkívül kompakttá és hordozhatóvá válik – könnyedén elfér a bőröndben, kézitáskában vagy hátizsákban. Vigye magával nyaralásra vagy üzleti útra, és kényelmesen használja laptopját, bárhová is megy!

 

Leírás

 

MárkaUGREEN
ModellLP451
Magasság46,5-136,5 mm, állítható
AnyagAlumínium ötvözet + szilikon
SzínEzüst
Kompatibilitás8-17,3” átlójú eszközök

Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett