Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303878932 Márka: UGREEN

Ugreen AV122 Toslink audio optikai kábel, fonott alumínium, 3m (fekete)


Cikkszám: 6957303878932 Márka: UGREEN

Ugreen AV122 Toslink audio optikai kábel, fonott alumínium, 3m (fekete)


Webáruház raktár

Várható érkezés: 2039. 01. 01.

Érkezés alatt

Utolsó ismert ár:

3800 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

UGREEN Optikai kábel
Az UGREEN optikai kábel átgondolt kialakítású, kiváló minőségű PVC anyagból készült. A végeit 24 karátos arannyal borítják, mely garantálja a tökéletes hangzást. Lehetővé teszi DVD/CD/Blu-ray/Blu-ray/Blu-ray/SACD/TV/SAT/ lejátszók vagy erősítővel ellátott számítógép vagy konzol csatlakoztatását a digitális audiojel lehető legjobb továbbítása érdekében. Lenyűgözi funkcionalitásával és sokoldalúságával.


3D hang
A kábel olyan technikán alapul, amely a sztereofónia kiterjesztése, amely lehetővé teszi legalább három hangcsatorna rögzítését és lejátszását. Ennek köszönhetően kivételes hatásokat érhet el, csatlakoztatott házimozival vagy zenehallgatás közben. Az aranyozott csatlakozók megakadályozzák a nem kívánt zajokat.


Kiemelkedő dizájn
Az optikai kábel nejlonszövésből készült, amely ellenáll a töréseknek és a kisebb mechanikai sérüléseknek. A burkolat alumínium bevonata véd a töréstől és a hibák kialakulásától. Szilárd és strapabíró anyagból készült, amely bizonyos tartósságot garantál.


Sok lehetőség
A kivezetések megfelelő bevonatával a kiváló vezetőképesség és a jelveszteségek teljes csökkentése biztosított. A terméket különösen igényes digitális csatlakozásokhoz ajánljuk. Széles körű kompatibilitása lenyűgöző számú alkalmazást tesz lehetővé.


MárkaUGREEN
NévToslink optikai apa-duga audiokábel
ModellAV122
Csatlakozó24K aranyozott
DugóToslink
AnyagPVC
Hossz3 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett