Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6920075776591 Márka: Sonoff

Sonoff RM433R2 Távirányító talp nélkül


Cikkszám: RM433R2 Márka: Sonoff

Sonoff RM433R2 Távirányító talp nélkül


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Sonoff RM433 távirányító
Élvezze eszközei kényelmes vezérlését. A Sonoff RM433 távirányító lehetővé teszi a kiválasztott berendezések távvezérlését. 8 gombbal van felszerelve, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak a különféle funkciókhoz. Telepítése és konfigurálása rendkívül egyszerű. A Sonoff készülékekkel való széles körű kompatibilitás és a minimalista, elegáns dizájn jellemzi.

Számos funkció elérhető
Attól függően, hogy milyen eszközzel párosítja a távirányítót, bizonyos gombok különböző funkcióknak felelnek meg. Ezekkel nem csak egy adott készüléket lehet be- vagy kikapcsolni, hanem például beállíthatjuk a fényerőt vagy a ventilátor sebességét is.

Széleskörű kompatibilitás – gyors párosítás
A távirányító számos Sonoff eszközzel kompatibilis. Könnyedén párosíthatod például az iFan03 fény- és ventilátorvezérlővel, a 4CH Pro R2 kapcsolóval vagy a TX sorozatú kapcsolóval. A párosítási folyamat rendkívül egyszerű - csak nyomja meg a gombot! Sőt, a távirányítóval akár Wi-Fi kapcsolat nélkül is vezérelheti a párosított eszközt.

Modern design
A minimalista dizájnnak és a klasszikus fehér színnek köszönhetően a távirányító tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen elrendezésbe. Modern, stílusos kialakítása valószínűleg a legtöbb felhasználó számára vonzó. A készülék nem csak nem zavarja meg a szoba dekorációját, hanem finoman kiemeli annak karakterét.

2 szerelési mód
Ön dönti el, hogyan szerelje fel a készüléket. Felszerelheti egy speciális alapra, és csavarokkal rögzítheti a falhoz. Lehetőség van szalaggal történő rögzítésre is. Megjegyzés: az alap és a szalag nem része a készletnek, ezeket külön kell megvásárolni.

Sonoff márka
RM433 modell
RF 433,92 MHz
A pilóta méretei 86x45x12,5mm
Alap mérete (külön megvásárolható) 86x86x15,8mm
Tápellátás Akkumulátor 27A (12V)
Anyaga PC V0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett