Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396187544

Samsung Galaxy S23 Ultra Card Case Szilikon tok hátlapi kártyatartóval lila


Cikkszám: 5903396187544

Samsung Galaxy S23 Ultra Card Case Szilikon tok hátlapi kártyatartóval lila


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Card Case Szilikon tok egy szilikon anyaghasználatú tok, amely egy praktikus hátlapi kártyatartót is tartalmaz. Ez a tok tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének néhány kártyát (például bankkártyák, igazolványok stb.) magukkal vinni a telefonjukhoz anélkül, hogy külön tárcát kellene hordaniuk.

A szilikon anyag puha, rugalmas és ellenálló, így megfelelő védelmet nyújt a telefonodnak a mindennapi használat során. A puha kivitelnek köszönhetően könnyen felhelyezhető és levehető a telefonról, valamint kényelmes fogást biztosít.

A hátlapon található kártyatartó praktikus megoldást kínál azoknak, akik szeretnék egy helyen tartani a fontos kártyáikat. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférj a kártyáidhoz, miközben a telefonod mindig kéznél van.

A Card Case Szilikon tok tehát egy kombinált megoldást nyújt, amely védelmet és funkcionalitást kínál. A szilikon anyag biztosítja a telefonod megfelelő védelmét, míg a hátlapi kártyatartó lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárolj és hozzáférj a kártyáidhoz. Ez egy praktikus és kompakt választás azok számára, akik szeretnék egyesíteni a tokot és a kártyatartót a telefonjukban.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett