Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495056993

Samsung Galaxy S23 Plus Smart Pro bőr fliptok barna


Cikkszám: 5900495056993

Samsung Galaxy S23 Plus Smart Pro bőr fliptok barna


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Smart Pro valódi bőr fliptok a prémium minőség és a funkcionalitás tökéletes kombinációját hozza el a mindennapokba. Ez a tok az elegancia és a megbízhatóság jegyében készült, kifejezetten azoknak, akik értékelik a minőséget és a praktikusságot. Legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről, a Smart Pro mindig stílust és védelmet nyújt a készülékének.

A valódi bőr és a TPU anyaghasználat biztosítja a tok tartósságát és rugalmasságát. A valódi bőr borítás elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz a toknak, miközben a TPU réteg védelmet nyújt a karcolások, ütések és más mindennapos károk ellen. Ez a kombináció kifinomultságot és megbízhatóságot sugároz.

A tok belső felülete kártyatartóval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy fontos kártyáit mindig magánál tartsa. Legyen szó bankkártyáról, igazolványról vagy más kártyáról, mindig kéznél lesznek a Smart Pro fliptokban. Ez a praktikus megoldás kényelmes hozzáférést biztosít a kártyákhoz, miközben minimalizálja a szükséges táskában vagy pénztárcában való hordozást.

A Smart Pro fliptok precíz illeszkedéssel és pontos kivágásokkal rendelkezik, hogy tökéletesen illeszkedjen a készülékére. Nem kell aggódnia a készülékének használhatósága vagy kényelme miatt, hiszen ez a tok gondosan tervezett, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Válassza a minőséget és a funkcionalitást a Smart Pro valódi bőr fliptokkal, és tegye mindennapjait még szebbé. Ez a tok a stílus és a védelem tökéletes kombinációja, amely hozzájárul készüléke hosszú élettartamához és megőrzi eleganciáját.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett