Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809972536683 Márka: Mercury

Samsung Galaxy A15 5G Mercury Goospery szilikon tok zöld


Cikkszám: 8809972536683 Márka: Mercury

Samsung Galaxy A15 5G Mercury Goospery szilikon tok zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Mercury Goospery szilikon tok tökéletes megoldás azok számára, akik nem csak védelmet, hanem eleganciát is keresnek telefonjukhoz. Rendkívül gondosan megtervezett, rugalmas szilikonból készült tok mikroszálas belsővel.

A mikroszálas bélés kiváló védőgát, kiküszöböli a ház megkarcolódásától való félelmet. Ezenkívül a szilikon textúrája rendkívül sima és puha tapintású, aminek köszönhetően a telefon tökéletesen illeszkedik a kézbe, így a mindennapi használat során is kényelmet biztosít.

A szennyeződés- és elszíneződésálló külső szilikon bevonat gondoskodik arról, hogy telefonja mindig jól nézzen ki. A megemelt élek védik a képernyőt és a kamera lencséjét is a sérülésektől és a karcolásoktól, ami tovább növeli készüléke tartósságát.

Ennek a toknak jelentős előnye a vezeték nélküli töltőkkel való kompatibilitása. Ennek köszönhetően a telefon vezeték nélküli töltéséhez már nem kell levenni a burkolatot, ami minden bizonnyal növeli a használat kényelmét és még egyszerűbbé teszi a készülék használatát.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett