Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970801339996

PGYTECH CreateMate nagy sebességű memória kártyaolvasó tok


Cikkszám: 6970801339996

PGYTECH CreateMate nagy sebességű memória kártyaolvasó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

14990 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A PGYTECH CreateMate memóriakártya-olvasó nagyszerű eszköz fotósok, filmesek számára. Azonnali fájlátvitelt tesz lehetővé akár 312 MB/s sebességgel, Plug & Play rendszerének köszönhetően pedig nagyon kényelmes a működése. A készülék akár 8 memóriakártya (4 SD kártya és 4 TF kártya) és 2 Nano SIM kártya tárolását is lehetővé teszi. Kitűnik széleskörű kompatibilitásával és masszív kialakításával is. Szilikon tok és kártyaeltávolító kulcs is jár hozzá.
Mostantól gyorsan és kényelmesen átviheti a választott fájlokat telefonjára vagy laptopjára. Az olvasó 2 foglalattal rendelkezik - SD és TF memóriakártyák számára. Az SD4.0 USH-II szabvánnyal is kompatibilis, így akár 312 GB/s-os adatátvitelre is képes. Ez azt jelenti, hogy mindössze 10 percet vesz igénybe 128 GB fájlok átvitele!
Szabadtéri munkanap előtt áll? Vidd magaddal az összes szükséges memóriakártyát! A PGYTECH olvasó több kis rekeszt kínál - 4 SD kártyáknak, 4 TF kártyáknak és 2 SIM kártyáknak. Így mindig kéznél lehetnek – nem kell többé aggódnia, hogy elveszíti őket valahol! A csomagban található egy speciális kulcs is, amely lehetővé teszi a kártyák kényelmes cseréjét anélkül, hogy megsérülnének.
Befejezte a fényképezést vagy a videózást? Mostantól egyszerűen átmásolhatja a tartalmat egy USB-C-vel felszerelt USB-C-eszközre! A Plug & Play rendszerrel mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja az olvasót okostelefonjához – nem kell időt vesztegetnie a további beállításokkal. Ideális azok számára, akik gyakran szerveznek szabadtéri foglalkozásokat és rögzítenek sportkamerával, drónokkal vagy telefonnal!
A PGYTECH olvasó kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, így nagyon tartós és nem hajlamos a kopásra. IP54-es vízállósággal is rendelkezik. Ráadásul a szilikon tok megóvja a sérülésektől, például ütésektől vagy leesésektől. Speciális karabinerrel is rögzítheti az olvasót a táskájához vagy hátizsákjához.
A PGYTECH CreateMate nagyszerű megoldás a fotózás szerelmeseinek és videósoknak. Kompatibilis a legnépszerűbb kamerák, okostelefonok, sportkamerák és drónok modelljeivel. Probléma nélkül támogatja a különböző memóriakártya szabványokat is. Tökéletesen működik Windows, Mac OS, iPad OS, Linux és Android operációs rendszerekkel is – így gond nélkül másolhatja fájljait.

Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett