Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470561913 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA X15Pro gaming, gamer fejhallgató rózsaszín


Cikkszám: X15PRO Márka: ONIKUMA

ONIKUMA X15Pro gaming, gamer fejhallgató rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

9500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

ONIKUMA X15Pro gamer fejhallgató
Lépj be a játékok világába az Onikuma X15 Pro fejhallgatóval! A nagy teljesítményű 50 mm-es meghajtókkal olyan hangokat fogsz tapasztalni, amelyektől igazi játékhősnek érezheted magad. A többirányú mikrofon lehetővé teszi, hogy kényelmesen kommunikálj más játékosokkal, az ergonomikus kialakítás pedig azt a kényelmet nyújtja, amelyről hosszú játékok során álmodoztál. USB és 3,5 mm-es audio interfészekkel kompatibilisek számos eszközzel, így szabadon választhat hangforrást.

Merüljön el a hangzásban
Az Onikuma fejhallgató erőteljes 50 mm-es meghajtókkal rendelkezik a páratlan hangminőség érdekében. A sztereó térhatású technológiának köszönhetően úgy érezheti magát, mintha szó szerint az események kellős közepén lenne. Mostantól hihetetlen pontossággal hallhatod a közeledő ellenségek lépteit, a szél zaját vagy a puskalövéseket, ami még nagyobb előnyt jelent a többi játékossal szemben.

Maradjon kapcsolatban másokkal
Most már szabadon kommunikálhat csapatával, hatékonyan koordinálhat és élvezheti a kiváló hangminőséget. A többirányú mikrofon egyértelművé és érthetővé teszi üzeneteit. A -38 ± 3 dB-es mikrofon érzékenységnek köszönhetően a hangja pontosan rögzítésre kerül, akár a csapatával beszélget, akár egy játékot streamel.

Páratlan kényelem játék közben
Az Onikuma X15 Pro-t úgy tervezték, hogy maximális játékélményt nyújtson számodra. Légáteresztő anyagból készült puha fülkagylókkal felszerelve még hosszú órákon át tartó játék során sem fáradnak el. Tökéletesen illeszkednek a fej formájához, hatékonyan elszigetelik Önt környezetétől, és hihetetlen viselési kényelmet biztosítanak. Sőt, a dinamikus LED-es háttérvilágítás egyedi játékélményt kölcsönöz az X15 Pro fejhallgatónak.


GyártóONIKUMA
ModellX15 PRO
SzínRózsaszín
Átalakítók50 mm
Impedancia15 Ω± 15%
Érzékenység102±3dB
Frekvencia20Hz - 20KHz
Mikrofon6,0 x 1,5 mm
Mikrofon érzékenység-38±3dB
Mikrofon impedancia<2,2KΩ
IrányítottságMindenirányú
Kábelhosszúság2 ± 0,15 M
LED üzemi feszültségDC5V ± 5%
Üzemi áram<180 mA
FelületUSB + 3,5 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett