Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157004493 Márka: NEXT ONE

Next One 30W USB-C PD GAN hálózati töltő adapter fehér


Cikkszám: 30W-GAN-CHR Márka: NEXT ONE

Next One 30W USB-C PD GAN hálózati töltő adapter fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett 30 W-os GaN fali töltő gyorsabban tölti fel Apple készülékét. 
Gyorstöltés: A NEXT ONE fali töltőt továbbfejlesztett gyorstöltési technológiával fejlesztették ki, és 30 W teljesítményt ad. 
A NEXT ONE GaN töltő USB-C Power Delivery porttal van felszerelve, 30 W kimeneti teljesítménnyel, és hatékonyan képes táplálni Macbook Air, iPhone, iPad és AirPods készülékeket.
Tűzálló PC-anyag: a nagy teljesítményű kimenet hatékonyan szabályozza a hőmérsékletet, megakadályozza a túlmelegedést, biztonságosabbá és stabilabbá teszi. 
Továbbfejlesztett GaN technológia: a GaN (Gallium-nitrid) technológiával fejlesztették ki, amely nagyobb teljesítményt és jobb hőmérséklet-szabályozást kínál, a NEXT ONE fali töltő a korábbi szilícium anyagot váltja fel a gyorsabb töltés érdekében.
Hordozható és tartós: a töltő minimális mérete azt jelenti, hogy könnyen elfér a táskájában vagy zsebében . A fehér szín elegáns és modern kiegészítője bármely munkaterületnek. 
Megjegyzések és figyelmeztetések: 
- Az áramellátás bekapcsolása előtt győződjön meg arról, hogy az összes tápcsatlakozó megfelelően be van dugva. A terhelésnek meg kell felelnie a névleges teljesítménynek. Ne használjon sérült vagy hámló vezetékeket. Ezt az eszközt nem lehet szétszerelni vagy módosítani.
- Ne helyezze a készüléket túl meleg vagy túl hideg körülmények közé. Ha a készüléket közvetlenül megvilágított helyen helyezi el

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett