Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953460501867 Márka: Motospeed

Motospeed H18 PRO USB RGB gaming, gamer fejhallgató


Cikkszám: H18 pro Márka: Motospeed

Motospeed H18 PRO USB RGB gaming, gamer fejhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Motospeed H18 PRO USB RGB fejhallgató játékhoz
A Motospeed H18 Pro fejhallgató tökéletes kiegészítője lesz játékberendezésének. A nagy meghajtók fantasztikus térhatású hangzással fognak örülni. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kényelmes kommunikációt a többi játékossal, az ergonomikus kialakítás pedig páratlan kényelmet garantál a többórás játék során. A színes RGB háttérvilágítás egyedi karaktert ad nekik.

Merüljön el a virtuális világban
Növelje elmélyülési szintjét az izgalmas játék során. A kiváló minőségű 40 mm-es meghajtókkal kiváló 7.1-es térhatású hangminőséget élvezhet, így saját szobájában a főszereplőnek érzi magát! Most könnyedén hallja majd a közeledő ellenfél lépéseit, és újabb győzelemért nyúl – többé nem fog meglepni senki.

Tervezés, amely örömet okoz a játékosoknak
A Motospeed úgy tervezte a fejhallgatót, hogy álmai kényelmét nyújtsa. A puha, nagy fülkagyló tökéletesen illeszkedik a füléhez, és nem fejt ki kellemetlen nyomást. Így könnyedén játszhat akár több órán keresztül anélkül, hogy félne a fájdalomtól és kellemetlenségtől. A fejhallgató színes RGB-háttérvilágítással is rendelkezik, amely játékhoz kölcsönöz.

Maradj kapcsolatban
Beszélgessen szabadon a csapat többi tagjával, és tervezze meg következő taktikáját! A H18 Pro fejhallgató kiváló minőségű mikrofonnal van felszerelve, amely minden szót megbízhatóan rögzít. Állítható kialakításának köszönhetően könnyedén beállíthatja a helyzetét az igényeinek megfelelően.

GyártóMotospeed
ModellH18 Pro
SzínFekete
Transzduktor40 mm
KapcsolatVezetékes USB
HáttérvilágításRGB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett