Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 4713057259395 Márka: moshi

Moshi OmniGuard maszk, fekete (L méret)


Cikkszám: 99MO126001 Márka: moshi

Moshi OmniGuard maszk, fekete (L méret)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Moshi OmniGuard™ maszkját úgy tervezték, hogy minden környezetben megvédje Önt. Szabadalmazott Nanoéder szűrőink védelmet nyújtanak a baktériumok, pollen, por, füst, vírusok, szennyeződések ellen, és kiszűrik a 75 nanométeres részecskéket is. Mosható és újrafelhasználható a hosszú távú használat érdekében.

EGYEDI 5 RÉTEGES KIALAKÍTÁS

Maximális hatékonyság

A kétrétegű előszűrőből és szövet külsőből álló Nanohedron™ szűrőket a maximális szűrési hatékonyságra tervezték. Mindegyik szűrő véd a baktériumok, vírusok, pollen, por, füst és szennyeződés ellen, valamint blokkolja azokat a részecskéket, amelyek szénanáthát és allergiát okozhatnak.

HALADÓ SZŰRÉS

Blokkolja a legapróbb részecskéket

A Moshi szabadalmaztatott Nanohedron™ szűrőit egy harmadik fél laboratóriuma tanúsította, hogy kiszűrjék a PM 0,075 (vagy 75 nanométeres) méretű részecskéket, így védelmet nyújtanak a leggyakrabban előforduló levegőben lévő szennyeződésekkel szemben. A 99,9%-os bakteriális szűrési hatékonyság (BFE) és vírusszűrési hatékonyság (VFE) besorolásával a Nanohedron™ szűrők magasabbak, mint a szabványos N95 maszkok követelményei.

HOSSZANTARTÓ VÉDELEM

Szűrőnként akár 6 hétig

A környék szennyezettségétől függően minden szűrő legfeljebb 6 hétig használható. A szennyezettebb régiókban 2 hetente cserélje ki a szűrőt. A hagyományos sebészeti maszkoktól eltérően a Nanohedron™ szűrő a cserék között alkoholos spray-vel is fertőtleníthető a teljesítmény befolyásolása nélkül.

Méret: 11.8cm


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett