Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002623100 Márka: Mcdodo

Mcdodo CC-2310 autós töltő, 2xUSB-C + USB-A kijelzővel 100W


Cikkszám: 6921002623100 Márka: Mcdodo

Mcdodo CC-2310 autós töltő, 2xUSB-C + USB-A kijelzővel 100W


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Bevált autós töltőt keres? A Mcdodo CC-2310 tökéletes választás lesz! 3 porttal van felszerelve, így egyszerre több eszközt is könnyedén tölthet, és időt takaríthat meg! Sőt, több gyorstöltési protokollal is kompatibilis, így felszerelése pillanatok alatt újra használatra kész lehet. Ezenkívül széles bemeneti feszültségtartományának köszönhetően sok járműhöz illeszkedik.
A Mcdodo autós töltő 3 töltőporttal van felszerelve - köztük 2 USB-C és 1 USB-A porttal -, így több eszközt is tölthet egyszerre, így időt takaríthat meg. Sőt, az USB-C1 bemenet 100 wattos gyorstöltési sebességet mutat, ami lehetővé teszi, hogy Mcbook Pro 13" akár 73%-ot is visszanyerjen egy óra alatt! Ezen kívül kompatibilis számos gyorstöltési protokollal, köztük a PD, PPS , QC4.0 vagy SCP, így telefonjai is pillanatok alatt újra használatra készek lehetnek!
A Mcdodo töltőt könnyedén csatlakoztathatja a legtöbb 12-24 V-os járműhöz – az autóktól a teherautókig. Sőt, széleskörű kompatibilitást mutat laptopokkal, táblagépekkel, telefonokkal vagy játékkonzolokkal, mint például a Switch. Teljesítménye megbízható lesz az aranyozott csatlakozónak köszönhetően, amely javítja a csatlakozás érzékenységét, a kiterjesztett, csúszásmentes alkatrészek pedig kivételes stabilitást biztosítanak.
A Mcdodo-t átgondolt és gondosan megtervezett dizájnja különbözteti meg. Biztonságosabb töltést garantál, mivel valós időben mutatja a kimeneti feszültséget. Sőt, a kék háttérvilágítás, amely akkor kapcsol be, amikor a töltőt a szivargyújtó aljzatba helyezi, megkönnyíti a hely megtalálását.
A Mcdodo nem csak egy nagyon kényelmes eszköz, hanem teljesen biztonságos is. Ez a töltő számos védelemmel van felszerelve, beleértve a túlfeszültség-, rövidzár-, túláram- vagy túlmelegedés elleni védelmet, és ez még nem minden! Ez garantálja, hogy a töltő teljesen biztonságos.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett