Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5902270733204

LTC E27 izzófoglalat 360 fokos mozgásérzékelővel


Cikkszám: 5902270733204

LTC E27 izzófoglalat 360 fokos mozgásérzékelővel


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Kiváló minőségű, kompakt izzófoglalat, beépített mozgásérzékelővel. A terméket E27-es kupakkal ellátott izzó használatára szánják, és ilyen sapkát magába a készülékbe is beépítettek. Az LXU204 bármilyen helyiségen belüli használatra tökéletes, különösen olyan helyeken, ahol nehéz vagy lehetetlen folyamatosan működtetni a falon található kapcsolót.


A beépített mozgásérzékelő feladata az elektromos áramkör bekapcsolása a környezetből észlelt mozgás hatására. Az érzékelő az izzótartóba van beépítve, így nincs szükség extra kábelekre. Ez a termék nem igényel további telepítést. Az LXU204 három paraméter beállítására kínál lehetőséget: az izzó világítási ideje az észlelés után, a munkakörnyezet fényereje és a mozgásérzékelő érzékenysége.

A készülék kétféle izzó használatát teszi lehetővé, egy hagyományos, maximum 60 W teljesítményű, és egy energiatakarékos izzót, melynek teljesítménye nem haladhatja meg a 20 W-ot.

A gyártási folyamat során felhasznált legmagasabb minőségű anyagok, a nagy pontosságú megmunkálás, az esztétikus megjelenés és a modern dizájn mindez lehetővé teszi, hogy a LUU204 a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfeleljen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett