Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316149151 Márka: LISEN

Lisen mágneses kártyatartó MagSafe-kompatibilis (iPhone) (fekete)


Cikkszám: YL0423070003 Márka: LISEN

Lisen mágneses kártyatartó MagSafe-kompatibilis (iPhone) (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8190 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Mágneses pénztárca iPhone-hoz, Lisen (fekete)
A Lisen Magnetic Wallet a modern dizájnt ötvözi a funkcionalitással, egyedülálló megoldást kínálva az iPhone felhasználók számára. Erős mágnesekkel felszerelt, megbízható rögzítést biztosít a telefonhoz, így kártyái és dokumentumai biztonságát. Ezenkívül megvédi a kártyákat a jogosulatlan szkenneléstől, és megakadályozza a lemágnesezést. A praktikus gyűrű lehetővé teszi a telefon kényelmes elhelyezését. Ez a tartozék kompakt és stílusos megoldást kínál azok számára, akik értékelik a kényelmet és a biztonságot.

Első a biztonság
Az erős, nagy tapadású mágnesek használata biztosítja, hogy a Lisen pénztárca a körülményektől függetlenül a helyén maradjon. Ezenkívül a kiváló minőségű RFID Barrier anyag védelmet nyújt az RFID-kártyákon lévő adatokhoz való nem kívánt hozzáférés ellen. Ez a fejlett technológia válasz a növekvő digitális fenyegetésekre, és megbízhatóan védi a felhasználók személyes és pénzügyi adatait.

Felhasználói kényelem
A Lisen Magnetic Wallet a felhasználói kényelem szem előtt tartásával készült. Mágneses funkciója gyors és problémamentes rögzítést és leválasztást tesz lehetővé az iPhone hátuljáról. A dedikált rekesz könnyű hozzáférést biztosít a kártyákhoz, anélkül, hogy a táskájában kellene keresgélnie. Ezenkívül a tartozék egy gyűrűt is kínál, amely nemcsak javítja a telefon fogását, hanem állványként is szolgál, lehetővé téve a kényelmes videónézést vagy videohívásokat.

GyártóLisen
ModellYL0423070003
KompatibilitásiPhone-ok
SzínFekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett