Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316146921 Márka: LDNIO

LDNIO C101 autós töltő USB + USB-C, 100W + USB - Lightning kábel fekete


Cikkszám: 5905316146921 Márka: LDNIO

LDNIO C101 autós töltő USB + USB-C, 100W + USB - Lightning kábel fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Az autós töltő minden sofőr számára hasznos tartozék! A C101 gyorstöltést kínál akár 100 W teljesítménnyel, így eszközeinek töltése csak egy pillanatot vesz igénybe. 2 töltőporttal rendelkezik - USB-C és USB-A, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerre 2 eszközben is megújuljon az energia. Széleskörű kompatibilitásával tűnik ki, és a többszintű biztonsági funkciók gondoskodnak a használat biztonságáról.
A készülékek töltése még soha nem volt gyorsabb! A töltő többféle gyorstöltési szabványt támogat, beleértve a PD3.0, QC3.0, AFC vagy SCP szabványt, maximális töltési teljesítménye pedig akár 100 W! Körülbelül 74 perc kell ahhoz, hogy a Huawei Mate 40 Pro 100%-ra töltsön. Sőt, 2 töltőporttal rendelkezik – USB-C és USB-A. Mindez azt jelenti, hogy több eszköz egyidejű feltöltése csak néhány pillanatot vesz igénybe.
Az LDNIO autós töltő készülékek széles skálájával kompatibilis. Sikeresen újíthatod meg vele Apple, Huawei, Xiaomi vagy Samsung okostelefonod erejét. Lenovo vagy Dell laptopok, táblagépek és sok más töltésére is kiválóan használható! A legtöbb szivargyújtó aljzattal (12-24V) felszerelt járművel is használható.
Többé nem kell aggódnia készülékei biztonsága miatt töltés közben! A fejlett chip intelligensen felismeri a csatlakoztatott eszközt, és hozzáigazítja a töltési értékeket. Ezenkívül számos védelmet alkalmaz, beleértve a rövidzárlatot, a túltöltést, a túlfeszültséget és a túláram elleni védelmet. A túlmelegedéstől sem kell tartanod.
A töltőt a legapróbb részletekre is figyelemmel tervezték. A beépített LED kijelző folyamatosan tájékoztat a töltési áramról és feszültségről. Kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a tárolást. Egy praktikus microUSB-kábel is tartozik hozzá, amely megkönnyíti a készülékek töltését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett