Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974929203825

Jellico W6 autós telefontartó vezeték nélküli töltéssel 15W szellőzőnyílásra fekete


Cikkszám: 6974929203825

Jellico W6 autós telefontartó vezeték nélküli töltéssel 15W szellőzőnyílásra fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

JELLICO W6 autós tartó 15 W-os, fekete színű vezeték nélküli töltéssel a szellőzőnyíláshoz egy modern megoldás azoknak az autósoknak, akik értékelik a kényelmet és a funkcionalitást utazás közben. Ez a tartó nemcsak stabil helyet kínál a telefon elhelyezéséhez, hanem gyors vezeték nélküli töltést is lehetővé tesz 15 W-os teljesítménnyel.
Masszív felépítésének és intelligens kialakításának köszönhetően a JELLICO W6 tartó biztonságos és stabil tartást biztosít a telefonban, még egyenetlen utakon is. A fekete színnek köszönhetően a fogantyú tökéletesen illeszkedik a legtöbb autó belsejébe, eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz.
A 15 W-os vezeték nélküli töltés garantálja a gyors és hatékony töltést, lehetővé téve, hogy telefonját hosszú utakon is teljesen feltöltve tartsa. A szellőzőnyílásra történő egyszerű felszerelés megkönnyíti a tartó felszerelését, és nem igényel nehézkes összeszerelést.
A JELLICO W6 autós tartó vezeték nélküli töltéssel 15W Black a kényelem, a funkcionalitás és az elegancia tökéletes kombinációja, amely még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az autós utazásokat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett