Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495600325

iPhone 15 Pro Mag Ring tok lila


Cikkszám: 5900495600325

iPhone 15 Pro Mag Ring tok lila


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Mag Ring okostelefontok a védelem, a dizájn és a felhasználói kényelem tökéletes kombinációja. Kiváló minőségű anyagokból készült, megbízható védelmet nyújt a karcolásokkal, szennyeződésekkel és véletlen leejtéssel szemben. A portok precíz kivágásai lehetővé teszik a teljes hozzáférést a töltési és a fejhallgató-funkciókhoz a tok eltávolítása nélkül. Ezenkívül a fényképezőgép és az objektívek precíz kivágásai megóvják a telefon lencséjét a karcolásoktól anélkül, hogy a rögzített fényképek minőségét veszélyeztetnék.
A tok matt hátlapja nem sárgul, és ellenáll az ujjlenyomatoknak, így az idő múlásával megőrzi az esztétikus megjelenést. A tok gombjait galvanizáló technológiával fémes festés borítja, amely tartósságot és elegáns megjelenést biztosít.
A Mag Ring tok merev hátlappal és puha oldalakkal rendelkezik, így könnyen fel- és levehető a telefonról, miközben mindenkor védelmet nyújt. Fontos, hogy a MagRing tok kompatibilis a MagSafe technológiával, amely lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését. A fémgyűrű alá rejtett innovatív technológia kényelmes és problémamentes töltést tesz lehetővé.
Ezenkívül a fémgyűrű állványként vagy ujjfogantyúként is szolgálhat, funkcionalitást és stílusos megjelenést kölcsönözve. Ennek eredményeként a tok kompatibilis a legtöbb mágneses tartóval.
A tok oldalán lyukak is találhatók, ahová zsinórt vagy bűbájt rögzíthetsz, ami további védelmet nyújt a telefon elvesztése ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett