Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913024386 Márka: DUX DUCIS

iPhone 15 Plus Dux Ducis Rafi 3 az 1-ben fliptok állvánnyal MagSafe RFID blokkoló telefontok


Cikkszám: 6934913024386 Márka: DUX DUCIS

iPhone 15 Plus Dux Ducis Rafi 3 az 1-ben fliptok állvánnyal MagSafe RFID blokkoló telefontok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A MagSafe töltés kényelmes használata – Könnyen és kényelmesen használhatja az iPhone 15 Pro Max MagSafe töltési funkcióját.
Biztonságos tárolás 2 kártya számára RFID blokkolással - a tokban van egy pénztárca, amelyben akár két kártya is biztonságosan tárolható. Ezenkívül az RFID blokkoló funkciónak köszönhetően kártyái védettek a jogosulatlan adatolvasás ellen.
Állítható függőleges állvány – a beépített állványnak köszönhetően kényelmesen elhelyezheti iPhone 15 Pro Max készülékét függőlegesen, akár 135°-os szögben. Tökéletes, ha szabadon szeretne videocsevegést folytatni, vagy más tartalmat szeretne portré tájolásban élvezni.
A képernyő és a kamera teljes védelme a sérülésekkel szemben – átfogó védelem a képernyő és a kamera számára a készülékben. A megemelt éleknek köszönhetően a készülék hatékonyan védett a karcolásoktól, ütésektől és leesésektől.
Hatékony védelem az esések és ütések ellen - tartós TPU-ból, szintetikus bőrből, rozsdamentes acélból és mágnesből készült, garantálja az okostelefon szilárd védelmét.

Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett