Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913025048 Márka: DUX DUCIS

iPhone 15 Plus Dux Ducis Aimo Mag MagSafe kompatibilis ütésálló telefontok fekete


Cikkszám: 6934913025048 Márka: DUX DUCIS

iPhone 15 Plus Dux Ducis Aimo Mag MagSafe kompatibilis ütésálló telefontok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A MagSafe-el kompatibilis Dux Ducis Aimo Mag tok tökéletes választás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a stílust.

A MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését a tok eltávolítása nélkül. Ez nagyban megkönnyíti a telefon napi használatát, és lehetővé teszi a mágneses kiegészítők, például powerbank vagy autós tartók használatát is. Így mindig teljesen feltöltve tarthatja telefonját, bárhol is van.

Az eszközvédelem minden esetben kulcsfontosságú funkció. A vastag, rugalmas TPU- keret és a merev PC-hátlap hatékony védelmet nyújt leesések és ütések ellen. A képernyő és a kamera körüli megemelt élek tovább védik a telefon érzékeny részeit a karcolásoktól és egyéb sérülésektől.

Ennek a toknak az egyedülálló tulajdonsága, hogy a telefont a csuklóra, a nyakra vagy a vállra lehet akasztani a zsinór vagy szíj számára kialakított lyukaknak köszönhetően. Ez a funkció biztosítja, hogy telefonja mindig kéznél legyen, és készen álljon, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonsága miatt.

A modern dizájn a Dux Ducis Aimo Mag tok másik előnye. Az egyedi megjelenés a telefont ezzel a tokkal szemet gyönyörködtetővé teszi, és kiemeli egyéni stílusát. Mindezt anélkül, hogy feláldoznánk az összes gombhoz és porthoz való könnyű hozzáférést. A precízen vágott lyukaknak köszönhetően a telefon összes funkcióját használhatja a tok eltávolítása nélkül.


Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett