Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5904161139454

iPhone 15 Plus Camslider tok fekete


Cikkszám: 5904161139454

iPhone 15 Plus Camslider tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Camslider tok - egy innovatív tok, amely nemcsak a készülék stílusát hangsúlyozza, hanem biztosítja a legfontosabb elemének - a kameralencse - teljes védelmét. A PC (polikarbonát) és a TPU (termoplasztikus poliuretán) szilárd kombinációjából készült tok nyugalmat és kényelmet biztosít a telefon használata közben.
A Camslider fő jellemzője egy egyedi csúszka, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megvédje az objektívet a karcolásoktól, szennyeződésektől és véletlen sérülésektől. 
A csatlakozók és hangszórók precíz kivágásai garantálják a telefon funkcióinak teljes körű elérését anélkül, hogy a tokot le kellene venni. A Camslider-t a teljes kényelem gondolatával hozták létre, így Ön teljes mértékben irányíthatja az eszközt.
A tok megerősített szélei kulcsfontosságú elem, amely védelmet nyújt véletlen leejtés vagy ütés esetén. Az anyagok, amelyekből a Camslider készült, hatékonyan képesek elnyelni az ütéseket, minimálisra csökkentve a sérülés kockázatát.
Ezenkívül a tok megemelt szélei védelmet nyújtanak okostelefonja lencséinek, képernyőjének és egyéb kényes elemeinek. A Camslider minden részletre odafigyel, így élvezheti készülékét anélkül, hogy aggódnia kellene a nem kívánt sérülések miatt.

Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett