Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157004226 Márka: NEXT ONE

iPhone 14 Pro Next One All Rounder Privacy Glass Screen Protector kijelzővédő üvegfólia


Cikkszám: IPH-14PLUS-PRV Márka: NEXT ONE

iPhone 14 Pro Next One All Rounder Privacy Glass Screen Protector kijelzővédő üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett iPhone képernyővédő fólia magánéletet és megfelelő védelmet biztosít az iPhone kijelzőjének a karcolásokkal és az időnkénti leejtéssel szemben. Az adatvédelmi képernyő csak a közvetlenül a képernyő előtt álló személyek számára látható. Hatékonyan védi személyes adatait.

Precíz kontúr és kivágások: a precíz, lézerrel vágott méretek maximális védelmet nyújtanak a telefon kijelzője számára.
Buborékmentes és tökéletes illeszkedés: az egyedi ragasztási tulajdonságok könnyű, buborékmentességet biztosítanak, ami lehetővé teszi a fólia bármilyen eszközhöz való tökéletes illeszkedését. A bevonat oleofób nanobevonat és ezüstionizált, ami azt jelenti, hogy ellenáll az ujjlenyomatoknak, a szennyeződéseknek és olajtaszító. Az adatvédelmi képernyőfelbontás vizuális élvezetet nyújt, és védi a szemét. Maximális érintésérzékenység. Tokbarát kialakítás.

Könnyen felszerelhető: a Privacy Screen Protector még a tapasztalatlan felhasználók számára sem jelent problémát. A NEXT ONE Privacy képernyővédő fóliához ingyenes tartozékkészlet tartozik a kijelző felszereléséhez. Könnyen felhelyezhető a prémium csomagolókészlettel 5 lépésben.

9H Keménység törés- és karcálló edzett üveg: a kompatibilis képernyővédő fólia kifejezetten az iPhone 14 Plushoz lett kifejlesztve, és a 9H keménységének köszönhetően védi a telefont. Ha telefonja leesett, az edzett üveg tökéletes védelmet nyújt a készülék kijelzőjének.

Tartósság: pontosan illeszkedő képernyővédő fólia a rendkívül hosszú élettartam érdekében, kijelzőüveg tökéletes és teljes tapadású a szélekhez, átlátszó, átlátszó HD képernyővédő. Tökéletes ajándék minden Apple szerelmes számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett