Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157003656 Márka: NEXT ONE

iPad mini 6 2021 Next One kijelzővédő üvegfólia


Cikkszám: IPAD-MINI-GLS Márka: NEXT ONE

iPad mini 6 2021 Next One kijelzővédő üvegfólia


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett iPad biztonsági üveg védi iPad képernyőjét a karcolásoktól és ütésektől. A NEXT ONE edzett üveg képernyővédő fóliák könnyűek, de kemények, egyszerűek, de megbízhatóak. A felhasználónak többé nem kell aggódnia az ujjlenyomatok miatt. Kompatibilis a 11 hüvelykes iPad-del. Tökéletes ajándék minden Apple szerelmes számára.
Nagy érzékenység és átlátszóság: mindössze 0,33 mm vastag, lekerekített élekkel, ami nagy érzékenységet és átlátszóságot biztosít.
Rendkívül nagy keménység: ellenáll a karcolásoknak akár 9H keménységű edzett üveg. Oleofób nanobevonat. Ultravékony edzett üveg. Karc- és törésgátló.
Könnyen felszerelhető: pormentesen, ujjlenyomatmentesen egy mozdulattal rendkívül egyszerű felhelyezés a készlet segítségével. Ütésálló, olaj- és ujjlenyomat-mentes.
Törölje le a készülék képernyőjét a Tisztító törlőkendővel. Használja a Poreltávolító matricát a megmaradt részecskék felszedéséhez. Húzza le a Label 1 védőfóliát az üvegvédő készletről az applikátortálcán belül. Helyezze az applikátortálcát lefelé és megfelelően a készülék tetejére. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyíl matricának felfelé kell néznie. Tartsa lenyomva a nyílmatricát a középső részén 3 másodpercig, hogy az üvegvédő megfelelően illeszkedjen a készülékre. Húzza el a nyílmatricát, miközben lenyomva tartja a tálcát. Ezután távolítsa el a tálcát.

Kompatibilis modellek: iPad Pro (2018 model 1st Gen), iPad Pro 11 (2020 model 2nd Gen), iPad Pro 11 (2021 model 3rd Gen) and iPad Air 10.9 (4th Gen & 5th Gen).
A csomag tartalma: 1xPack edzett üveg képernyővédő fólia, tisztítókendő, poreltávolító, felhelyezést segítő keret, használati utasítás.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett