Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

iPhone 7/8/SE 2020/2022 tokok
(Listázva 163 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 163 termékből

Apple iPhone 7/8/ SE 2020 / 2022 tokok, gyors szállítással, akár másnapra, saját raktárkészletről!

Miért fontos a megfelelő iPhone 7, 8, SE 2020 vagy SE 2022 tok beszerzése?

Az Apple az évek során többféle telefont is kibocsátott, melyek, miközben eltérő tudással rendelkeznek, a külső méreteik megegyeznek. Nincs ez másképp az iPhone 7, az iPhone 8, az iPhone SE 2020, illetve az iPhone SE 2022 telefonokkal sem. Ezek változatos anyagokból készültek, melyek között a Gorilla Glass épp úgy megtalálható, mint az alumínium.

A szépen kialakított, kecses Apple telefonok azonban rendkívül sérülékenyek, így már a beszerzésüket követően érdemes a megfelelő tokot is kiválasztani hozzájuk. Mivel a külső méreteik ugyanazok, így a hozzájuk készített tokok a modellek között felcserélhetők.

Hogyan választható ki az ideális iPhone 7 tok (vagy 8, SE 2020, SE 2022 tok)?

Az iPhone 7 tokok hatalmas választéka érhető el a SmartDiszkont kínálatában. Mivel ezek a tokok raktáron vannak, így már 1-2 nap alatt elérhetnek hozzánk. Nem kell más tennünk, mint átnézni a kategóriát, és megtekinteni az egyes termékeket.

Az iPhone 8 tokok között is sokféle kialakítással találkozni. A legegyszerűbb termékek a szilikon tokok, melyek divatosak, jó tapintásúak és már adnak egy extra védelmi vonalat a telefonnak. Hasonló a helyzet az SE 2020 telefonok esetében is, melyekre ugyanúgy elérhetők az ütésálló iPhone tokok. Ezek a speciális termékek úgy lettek elkészítve, hogy leejtés vagy más behatás esetén a lehető legtöbb erőt vegyék fel, így csökkentve jelentősen az iPhone tönkre menetelének vagy komoly sérülésének lehetőségét. Sok embert érdekelnek még a flip tokok is, ezek behajtott állapotban védik a kijelzőt a mindennapi használat karcolásai ellen.

Hogy nekünk melyik iPhone 7 tok (vagy 8, SE 2020, SE 2022 tok) a megfelelő, az csak a saját ízlésünkön múlik. A SmartDiszkont kínálatában is sokféle szín, stílus és dizájn érhető el, ezek segítségével a lehető legjobb módon személyre szabhatjuk az Apple telefonunkat. A tokot felhelyezve a gyári kinézetű telefon már egyedivé válik, és a mi stílusunkat viseli magán.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett