Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

iPhone 14 tokok
(Listázva 491 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 491 termékből

Apple iPhone 14 mobiltelefon tokok, gyors szállítással, akár másnapra, saját raktárkészletről!

Mit kell tudni az iPhone 14 tok termékekről?

Az iPhone 14 az Apple közepes méretű telefonja, melynél megmaradt a jól ismert notch a kijelző tetején, hogy magába foglalja a különféle érzékelőket és az előlapi kamerát. Természetesen ez az okostelefon is sérülékeny, amely nem tolerálja az olyan erős behatásokat, mint például a leejtés vagy a kemény tárgyakkal történő ütközés.

A SmartDiszkont kínálatában nagyon sokféle iPhone tok lelhető fel, köztük az iPhone 14 széria modelljeihez is. Ezek saját raktárkészletről kerülnek kiszolgálásra, így akár már másnap megérkezhetnek a kiszállítási címre. A termékpaletta folyamatosan bővül, ahogy egyre több iPhone 14 tok kerül fel a kínálatba, úgy lesz egyre nehezebb a választás. Érdemes alaposabban megismerni, melyik, mit tud, így könnyebben találhatjuk meg a számunkra megfelelő változatot.

Mindegyik iPhone 14 tok extra védelmet ad az okostelefonnak, védve a behatásoktól, sérülésektől, így csökkenti annak az esélyét, hogy a készülék tönkre menjen. Az ütésálló iPhone 14 tokok kialakításuk miatt még erősebbek és képesek felvenni a telefont érő behatások nagy részét. A használatukkal még kisebb lesz arra az esély, hogy az okostelefon kijelzője betörjön vagy a készülék háza elrepedjen.

A SmartDiszkont iPhone 14 fliptokokat is árusít, ezeknek van egy behajtható részük, melyet be lehet csukni, hogy védje a kijelzőt. A szilikon tokok pedig a legegyszerűbb termékek közé tartoznak, miközben divatosak, és meglepően jól védik a drága telefont.

Hogyan választható ki az legjobb iPhone 14 tok?

Az legjobb iPhone 14 tok mindenki számára az a termék, mely a legjobban illik a napi rutinjához, a felhasználási módjához. Az is elsődleges szempont, hogy a tok mutassa a felhasználója stílusát, emiatt a lehető legváltozatosabb színek, minták és anyagok állnak rendelkezésre, amikor választani kell.

Mivel az iPhone 14 tokok ára kedvező, ezért az is előfordulhat, hogy több tokot váltogatunk a telefon használatakor, egyet félre téve a fontosabb alkalmakra, vagy amikor kimozdulunk a barátokkal valahová. Mivel a kínálat valóban nagy, ezért senkinek sem okozhat problémát kiválasztani a hozzá igazán passzoló mobiltelefon tokot.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett