Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

iPhone 11 tokok
(Listázva 154 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 154 termékből

iPhone 11 tokok tokok, gyors szállítással, akár másnapra, saját raktárkészletről!

Mit kell tudni az iPhone 11 tok termékekről?

A SmartDiszkont kínálatában nagyon sokféle iPhone 11 tok megtalálható, melyek különféle színekben, mintázatokkal és kialakításokban állnak rendelkezésre. Az iPhone 11 telefonok elkészítésekor már Gorilla Glass-t használt fel az amerikai gyártó, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a prémium modellek ne szorulnának védelemre.

Az iPhone 11 tokok segítenek megvédeni a telefont a mindennapok során fellépő veszélyek elől, így mindenképpen ajánlott beszerezni egy megfelelő tokot. A SmartDiszkont kínálatában elérhető iPhone 11 telefontok modellek saját raktárból kerülnek kiszolgálásra, ezért 1-2 nap alatt kiszállításra kerülnek. Nagyon fontos ez a gyorsaság, mert az újonnan megvett iPhone 11 már a kicsomagolása pillanatától kezdve védelemre szorul.

Az iPhone 11 tok termékek között is sokféle változat található, melyek többféle feladatot is elláthatnak. A jó minőségű iPhone tokok elsődleges célja a telefon testének védelme az olyan naponta érkező behatások elől, mint a por vagy szennyeződések.

Az iPhone 11 ütésálló tok változatok különös kialakításuk miatt képesek felvenni az okostelefon leejtésekor vagy máshonnan érkező erőhatás jelentős részét, így csökkentve a sérülés veszélyét, amennyire csak lehet. Kedveltek a flip tokok is, ezek behajtott állapotban ugyanis a kijelző védelmét is elláthatják, amely így sokkal kevésbé karcolódik, és a telefon leesésekor is hatalmas szolgálatot tehetnek.

Milyen egy jó iPhone 11 tok?

A SmartDiszkont kínálatában található iPhone 11 tokok közül mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt, hiszen a praktikum mellett a dizájn is fontos része egy mai modern Apple toknak. Ezzel a telefont tökéletesen személyre szabhatjuk, és megjelenésében is illeszkedhet a stílusunkhoz, ruházatunkhoz, kiegészítőinkhöz.

A fentiek miatt nem is lehetséges kijelölni csupán néhány Apple tokot, hogy azok legyenek a legjobb iPhone 11 tokok, mivel csupán rajtunk múlik, melyik nyeri el a tetszésünket. Bármelyik tokot is választjuk, a lehető legtöbbet tesszük meg azért, hogy az iPhone 11 készülékünk sokáig elláthassa a feladatát, és minél kevesebb sérülés érje a mindennapok során.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett