Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119034252 Márka: havit

Havit H653d gaming, gamer fejhallgató Camouflage fehér


Cikkszám: H653d Camouflage Márka: havit

Havit H653d gaming, gamer fejhallgató Camouflage fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

7500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Havit H653d Camouflage gamer fejhallgató (fehér)
A Havit H653 Camouflage játékhoz készült fejhallgató, amely felejthetetlen játékélményt biztosít. A 40 mm-es meghajtókkal felszerelve kiváló hangminőséget biztosítanak. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kényelmes kommunikációt a többi játékossal, az ergonomikus kialakítás pedig álomszerű kényelmet garantál még hosszabb használat során is.

Ne hagyj ki egyetlen részletet sem
A fejhallgató 40 milliméteres meghajtókkal van felszerelve, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak. A 32 Ω-os impedancia és a 108 dB-es érzékenység garantálja, hogy minden hang pontosan reprodukálódik, a 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekvenciamenet pedig a hang legapróbb részleteit is hallja. Most már könnyedén hallhatod a közeledő ellenfél lépteit, és megelőzheted a mozdulataikat!

Szabad kommunikáció
Gyakran játszol online játékokkal? Vagy szeretne hangüzeneten keresztül csevegni barátaival? A Havit H653d fejhallgató a válasz az Ön igényeire! Pontos mikrofonjuk lehetővé teszi, hogy tisztán és egyértelműen kommunikálj más játékosokkal. Segítségével könnyedén kommunikálhatsz a csapatoddal játék közben, koordinálhatod a játékon belüli tevékenységeket, és minden zavarás nélkül beszélhetsz barátaiddal.

Kényelmes játékmenet
A Havit H653d-t az Ön kényelmét szem előtt tartva tervezték. Ergonómikus kialakításuk azt jelenti, hogy órákon át élvezheti a játékot fáradtság nélkül. Sőt, az állítható fejpántnak köszönhetően a fejhallgatót a fejméretéhez igazíthatja a még jobb illeszkedés és a kényelmes viselet érdekében.

GyártóHavit
ModellH653d
Színfehér
Átalakítók40 mm
Impedancia32±15%Ω
Érzékenység108dB±3dB
Frekvenciaválasz20 Hz - 20 kHz
MikrofonΦ6 x 2,7 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett