Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168433962

EJEAS V6PRO+ motoros kommunikációs rendszer


Cikkszám: V6PRO+

EJEAS V6PRO+ motoros kommunikációs rendszer


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

18990 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

EJEAS V6PRO+ motoros telefon
Az EJEAS V6PRO+ motoros telefon ideális megoldás a megbízható kommunikációs rendszert kereső motorosok számára. Az olyan fejlett funkciókat kínálva, mint a csoportos beszélgetések, a kiváló hangminőség és a hosszú működési idő, ez az eszköz jelentősen növeli a biztonság és a vezetési kényelem szintjét. A további műszaki támogatás és szoftverfrissítések hozzáférést biztosítanak a felhasználóknak a motorkerékpár-kommunikáció legújabb eredményeihez.

Kommunikáció és szórakozás
A V6PRO+ valós idejű beszélgetést tesz lehetővé két felhasználó között akár 800 méteres távolságban is, így biztosítva a zökkenőmentes kommunikációt vezetés közben. Sőt, akár hat felhasználó is párosítható a készülékkel. A készülék akár 25 órányi zenehallgatást is kínál, így minden utazást még élvezetesebbé tesz. Az EUC távirányítóval való kompatibilitás lehetővé teszi a telefon funkciók egyszerű és biztonságos vezérlését.

Speciális funkciók
A V6PRO+ számos funkcióval rendelkezik a felhasználói élmény fokozása érdekében. A GPS-navigáció közvetlen telefonon keresztüli hallgatása jelentős előnyt jelent az utazók számára. A készülék támogatja a SafeRiding alkalmazást is, amely további testreszabási és személyre szabási lehetőségeket kínál. A CVC zajszűrés garantálja a tiszta beszélgetési hangot még nehéz hallgatási körülmények között is.

Megbízhatóság és kényelem
A hosszú, akár 18 órás, készenléti üzemmódban pedig 260 órás üzemidő biztosítja, hogy a telefon mindig használatra készen álljon. A bejövő hívások automatikus fogadása további kényelmet biztosít, lehetővé téve a sofőrök számára, hogy kapcsolatban maradjanak anélkül, hogy a telefonhoz kellene nyúlniuk. Az IP67 vízállóság megvédi a készüléket az esőtől és a nedvességtől, ami döntő fontosságú a motorosok számára. Ezen kívül szoftverfrissítéseket is találhat az EJEAS hivatalos weboldalán, így biztos lehet benne, hogy berendezése mindig tökéletesen szolgálni fogja Önt.

GyártóEJEAS
ModellV6PRO+
Bluetooth5.1
A lehetséges párosítások száma6 fő
Egyszerre beszél2 ember
Működési távolság800 m
Zenehallgatási idő25 óra
KompatibilitásEUC távirányító
VízállóIP67
A párosított eszközök száma2
Készenléti idő260 óra
Üzemelési idő18 óra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett