Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520244645 Márka: Edifier

Edifier W600BT bluetooth vezeték nélküli fejhallgató (fekete)


Cikkszám: W600BT Márka: Edifier

Edifier W600BT bluetooth vezeték nélküli fejhallgató (fekete)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Edifier W600BT vezeték nélküli fejhallgató

Az Edifier W600BT Bluetooth 5.1 vezeték nélküli sztereó fejhallgató nem csak tökéletes hangminőséget biztosít a 40 mm-es hangszórójának köszönhetően, hanem még rendkívül kényelmes is a használata! Könnyedén párosíthatja egyszerre akár 2 készülékkel is, hogyha pedig szükséges, akkor kábellel is tudja csatlakoztatni! A hosszantartó akkumulátor 30 órás működési időt biztosít, így sokáig hallgathatja a kedvenc zenéit.

 

Emelje új szintre a zenehallgatás élményét

A prémium, 40 mm-es NdFeB hangszórók csúcsminőségű hangzást biztosítanak. A fejhallgató kristálytisztán és természetesen szól, a hangsúlyos basszusok pedig felejthetetlen zenei élményt biztosítanak!

 

Hallgassa órákon át a kedvenc zenéit!

A fejhallgató egy hosszantartó akkumulátorral lett felszerelve, ami 30 órás működési időt biztosít. Emellett egy 3.5 mm-es audió kábelt is csatlakoztathat hozzá, így még ha el is felejti feltölteni a fejhallgatót, akkor sem kell lemondania a kedvenc zenéiről!

 

Mondjon búcsút a csatlakozási hibáknak!

A fejhallgató támogatja a Bluetooth 5.1-et és az SBC kodeket, ami biztosítja a megbízható, interferencia mentes kapcsolódást a nagy hatótávolsággal együtt. Hogyha szeretné, akkor egyszerre két készülékhez is csatlakoztathatja a fejhallgatót és kényelmesen váltogathat közöttük. Laptop a munkához és telefon a játékokhoz? Az Edifier fejhallgatója minden szituációban tökéletes választás!

 

Minden hasznos funkció egy gombnyomásra

A könnyen elérhető helyen lévő gombokkal egyszerűen és kényelmesen működtetheti a fejhallgatót. Elindíthatja vagy leállíthatja a zenét, felveheti vagy elutasíthatja a hívásokat, válthat a dalok között, állíthat a hangerőn és még a hangasszisztenst is aktiválhatja. Nem kell többé a telefonjáért nyúlnia, hogy zenét váltson vagy felvegye a telefont!

 

Kényelemre tervezve

Használja addig a fejhallgatót, ameddig csak akarja, anélkül, hogy az kényelmetlenné válna! A W600BT rendkívül könnyű és kényelmes. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően hihetetlen kényelmet nyújt, a puha fülpárnái pedig bőrbarát anyagból készültek. A fülhallgató emellett lenyűgöző az elegáns, minimalista kialakításával, ami biztosan mindenkinek tetszeni fog.

 

Tulajdonságok

 

GyártóEdifier
ModellW600BT
SzínFekete
Bluetooth verziója5.1
Bluetooth profilokA2DP, AVRCP, HFP
Hatótávolság10m
Lejátszási idő30 óra
Bemenet5V 500mA
Frekvenciaválasz20Hz-20kHz
SPL93 ±3dB(A)
Impedancia32Ω

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett