Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520269327 Márka: Edifier

Edifier MG300 bluetooth vezeték nélküli hangszóró (fekete)


Cikkszám: MG300 Márka: Edifier

Edifier MG300 bluetooth vezeték nélküli hangszóró (fekete)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

26600 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Edifier MG300 hangszóró

Az Edifier MG300 tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és a stílusos kialakításnak! Az 52 mm-es hangszórójának köszönhetően fantasztikus hangzást biztosít, valamint kétféle lejátszási móddal rendelkezik. Élvezze a megbízható Bluetooth 5.3 csatlakozást és használja a beépített mikrofont, amivel könnyedén beszélgethet a barátaival. A készülék USB kábellel működik, valamint egy beépített hangkártyával és RGB háttérvilágítással is rendelkezik.

 

Különböző csatlakozási lehetőségek

A hangszóróhoz kétféleképpen is csatlakoztathatja a kiválasztott készülékeket. Használhatja az USB kábelt: az MG300 egy beépített hangkártyával rendelkezik, ami ideális az olyan számítógépekhez, amiken csak USB port van. Inkább a vezeték nélküli csatlakozást választaná? Csatlakoztassa a készülékeket a megbízható Bluetooth 5.3-al, ami gyors és stabil adatátvitelt biztosít 30 méteres hatótávolsággal.

 

Fantasztikus hangminőség

Élvezze a kiváló hangminőséget, miközben zenét hallgat vagy valamilyen játékkal játszik. Az MG300 kettő, 52 mm-es hangszóróval lett felszerelve, amik professzionálisan, 30 alkalommal lettek hangolva és a kimeneti teljesítményük 2.5 W. Ennek köszönhetően a hangfal természetes hangzást és erőteljes basszust biztosít. Az Edifier-el felfedezheti a kedvenc zenéi eddig ismeretlen részleteit!

 

Kétféle lejátszási mód

Alakítsa a saját igényeire a hangszórót és merüljön el a felejthetetlen élményben. Az MG300-al két lejátszási mód közül is választhat! A zene mód hangsúlyozza az éneket és fantasztikus hangminőséget biztosít zenehallgatás közben. A gaming mód játékokhoz lett kialakítva és minden apró részletet sokkal hallhatóbbá tesz, így könnyedén meghallja majd a közeledő ellenségeit és bezsebelheti a győzelmet.

 

Lenyűgöző kialakítás

Az MG300 nem csak rendkívüli hangminőséget biztosít, hanem még jól is néz ki az asztalon! Modern karaktert kölcsönöz neki az RGB háttérvilágítás, ami 6 világítási móddal rendelkezik, melyek között szabadon válogathat. A hangszóró stílusos fémháló borítást is kapott, a rajta lévő szilikon gombokkal kényelmesen működtethető, a talpán lévő csúszásgátló bevonat pedig megadja neki a stabilitást!

 

Beépített mikrofon

A meglepetések nem érnek itt véget! A hangszóró egy kisebb mikrofonnal lett felszerelve, aminek segítségével könnyedén beszélgethet a többi játékossal! A speciális szilikon bevonat elszigeteli a külső rezgéseket, így élvezheti a kristálytiszta hangzást a hanghívás közben. Az Edifier-el biztos lehet benne, hogy a társai tökéletesen fogják hallani!

 

Tulajdonságok

MárkaEdifier
ModellMG300
SzínFekete
CsatlakozásUSB-A (hangkártyával), Bluetooth
Bluetooth verziója5.3
Hangszóró52 mm
Kimeneti teljesítmény (torzítási korláttal)2.5W+2.5W
Frekvencia80Hz-20kHz
Zajszint≤25dB(A)
Kimenet5V-1A
SúlyKb. 0.9 kg
HáttérvilágításRGB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett